Sportfogadás

A nemzeti buki fogadóinak 80 százaléka alapján itt egy 1.45-ös tuti

A Kispest az EL-selejtezőjének első meccsén minimális előnyre tett szert és ezáltal saját kezében van a sorsa.

A Budapest Honvéd csütörtökön 19 órától lép pályára a luxemburgi Progrés Niederkorn otthonában - kiutazó szurkolók figyelem, ez most a Differdange stadionját jelenti -, a tét pedig az Európa Liga harmadik selejtezőkörébe jutás. A magyarok kerek 140 jegyet kaptak, s ezek mindegyike elkelt, így idegenben is számíthat a csapat a drukkerek biztatására.

Az előzmények alapján a nehezén már túl van a Honvéd, hiszen az 1-0-ás első meccsnél aligha lehet jobbat elképzelni. Na jó, ez enyhe túlzás, de az, hogy megúsztuk kapott gól nélkül nagyon komoly esélyessé léptette elő Supka Attila együttesét. A tréner hangsúlyozta, hogy nem az eredmény tartására fogunk játszani, hanem további találatok szerzése lesz a célkitűzés.

Nálunk van az előny, azon leszünk, hogy ezt megtartsuk, esetleg tovább növeljük és kiharcoljuk a továbbjutást. A csapat felkészült a mérkőzésre, bízom a játékosokban, hogy képesek megoldani ezt a feladatot és továbblépünk a következő körbe 

- mondta Supka.

Ahogy azt már beharangozónkban is írtuk, nem gondoljuk, hogy a Niederkorn egy esetleges győzelemmel megfordítaná a párharcot. Hasonlóan látják az esélyeket a nemzeti bukméker fogadói is, hiszen mindössze 20 százalék fektette a pénzét a luxemburgiak sikerébe.

A döntő többség szerint a párharc visszavágója "forty-forty", ugyanis a remi és a vendég kimenetelre egyaránt 40 százalék voksol. Ez alapján a tuti az X2 lehet, amire 1.45-ös szorzón fogadhatunk.

[2790813] 2018-08-02 19:00:00 FC Progres Niedercorn - Honvédx;