Nemzetközi foci

Gólokra fogadunk a Man United-Real Madridon

Újabb parádés párosítás következik az ICC-n, ahol a szezon közeledtével a csapatok egyre nagyobb fokozatra kapcsolnak.

A Manchester United harmadik és egyben utolsó Bajnokok Kupája-meccsén a Real Madriddal méri össze erejét Miamiban, a 64.767 férőhellyel rendelkező Hard Rock Stadium gyepén.

1x2    
Manchester United Döntetlen

Real Madrid

4.05 3.70 1.62

José Mourinho csapata első két Amerikában lejátszott párharcán elég vegyes képet mutatott. Míg az AC Milant kiszenvedett 1-1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel verték, azt követően Klopp Liverpoolja 4-1-re darálta be őket.

Persze mindkét találkozón több alapember hiányzott, ám ezúttal Eric Bailly, Chris Smalling és Luke Shaw is lehetőséghez juthat. Igaz, Mourinho a sajátos stílusában reagálva nem erősítette meg ezt. "Smalling? Fogalmam sincs. Shaw? Fogalmam sincs." Mondta a portugál mester arra a kérdésre, hogy pályára lépnek e majd sztárjai. "A Real Madriddal játszunk és annyian vagyunk, ahányan. Anthony Martialnak gyereke született, de már itt kéne lennie velünk, még sincs itt. Alexis Sanchez és Juan Mata az összes meccset végigjátszotta és ez így lesz valószínű a Real Madrid és a Bayern München ellen is" - mondta a portugál mester.

Mou körül egyébként is igen paprikás a levegő, hiszen a Liverpool elleni méretes zakót követően talán még tőle is szokatlanul keresetlen szavakkal illette csapatát. "Ez nem a mi csapatunk. Olyan összeállításban kezdtünk a meccsen, amelyből a játékosok fele nem is lesz a kerettel augusztus 9-e után. Nem lesznek már velünk. Ez egyszerűen nem a mi csapatunk volt. Nem hogy a keretem fele, de a 30%-a sincs itt most, úgyhogy ne is vegyék figyelembe, ami történt. Vagy gondolják, hogy Alexis boldog, ha körbenéz, és látja, kikkel kell játszania?" - idézi bloggerünk, Kele János a MU mesterét.

Kevés dolog biztos tehát, ami viszont fix, hogy ketten hiányozni fognak, Antonio Valencia és a világbajnokságon térdsérülést begyűjtött Nemanja Matic. Matic szezonstartja is veszélyben van, hiszen kés alá is kellett feküdnie a vb után. 

Eljött Bale ideje? fotó: AP
A Real Madridnál egy fokkal jobb a helyzet, hiszen első floridai edzésükön vasárnap olyan sztárok gyakorlatoztak, mint Toni Kroos, Gareth Bale vagy Karim Benzema. Zidane utódja, Julen Lopetegui a szakadó eső ellenére bő egy órás edzést vezényelt, hiszen

a Blancóknak a United elleni lesz az első párharca a Liverpool ellen behúzott BL-döntő óta.

A szerda hajnali meccs tehát egy új korszak kezdete a Királyi Gárdánál, immár a klubrekorder Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane nélkül. A rivaldafény egyértelműen Gareth Bale-re száll, aki biztosan jól odapakolja magát a United ellen és az is plusz motivációt adhat számára, hogy a Vörös Ördögök nyáron megpróbálták Manchesterbe csábítani. A walesi végül lehet, hogy nem sokáig lesz a középpontban, hiszen Ronaldo megüresedett helyére minden bizonnyal hamarosan egy komoly sztárt fognak bejelenteni.

Tippünket a találkozóra nem atomfizikai számításra alapozzuk, fölösleges is lenne belemenni részletes elemzésbe a párharccal kapcsolatban, hiszen az eddig lejátszott 16 meccsen nem egyszer borult a papírforma. Ami szépen kirajzolódott, hogy 16/14 alkalommal született legalább három találat és a szerda hajnali rangadóra is ezt várjuk. Az oddsokból láthatjuk, hogy a Real Madrid a meccs toronymagas esélyese, ám mivel ez lesz az első felkészülési megmérettetésük, így inkább a gólokra fogadunk.

 

  • Gólszám 2.5 - fölött @1.50    

Kezdd el a tippelést a képre kattintva!

[2749664] 2018-08-01 02:00:00 Manchester United - Real Madridx;