Átigazolás

A bukik szerint marad a fenekén a nyár egyik legizgalmasabb célpontja

  • gb1

A friss világbajnok Nabil Fekirnek egyértelműn jobb csapatban a helye, de az oddsmozgások sajnos a maradását mutatják.

Egy ponton majdnem bizonyos volt, hogy a Poolban folytatja ősztől. fotó: archív

Nabil Fekir lehetséges átigazolásával már korábban is foglalkoztunk oldalunkon, de a focirajongók nagy bánatára szomorú hírt kell most közölnünk vele kapcsolatban. A 25 éves támadó középpályás következő állomását szinte már készpénznek vehettük, ahogyan ezt az oddsmesterek is alátámasztották. Pár héttel korábban még 1.25-ös szorzón lehetett fogadni a Liverpoolba költözését, ám ez hirtelen visszaesett 2.50-re és így jelenleg a maradására mutatkozik a legnagyobb esély.

A vb előtt már olyan előrehaladott állapotban jártak a felek, hogy Fekir már az orvosi vizsgálatokon is átesett, azonban könnyen lehet, hogy a játékos régóta húzódó térdproblémái miatt kezdett kihülni az ügylet.

Klopp persze eddig sem volt rest, hiszen Xherdan Shaquiri, Fabinho, Naby Keita és a brazil kapus, Alisson Becker is a Vörösöknél folytatja pályafutását. A német taktikus tovább szeretné erősíteni a támadószekcióját, hiszen az új szezon célkitűzése egyértelműen a bajnoki cím lesz.

Erre Fekir idális választás lehetne, hiszen évek óta bizonyítja, hogy első osztályú játékos.

Tavaly a Lyon színeiben 40 pályára lépés alkalmával 23 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

A Lyon elnökének, Jean-Michel Aulas napokban adott interjúja viszont szintén azt sejteti, hogy Fekir marad Franciaországban, tehát sajnos egyre fogy az esélye, hogy áttegye székhelyét.

Fekir itt játszik majd 2018 őszétől
Lyon 1.50
Liverpool 2.50
Chelsea 5.00
Manchester United 11.00
Bayern München 12.00