Tenisz

Veretjük a formán kívüli kanadait

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn Vasek Pospisil és Alex De Minaur meccséből húznánk hasznot.

A héten Washingtonban folytatódik az amerikai kemény pályás szezon, ahol már sokkal acélosabb a főtábla, mint múlt héten Atlantában volt. A top 10-ből Alexander Zverev és John Isner is tiszteletét teszi, illetve olyan nevek vannak még a mezőnyben, mint Andy Murray és Stan Wawrinka. Hétfőn rögtön bele is csapunk a lecsóba, ugyanis 10 meccs szerepel a programban. Fogadás szempontjából kifejezetten tetszetős a kanadai Vasek Pospisil és az ausztrál Alex De Minaur összecsapása. 

Véleményünk szerint ugyanis ez a meccs erősen az ausztrál tehetségnek áll, aki folyamatosan fejlődik és jön fel, míg Pospisil az elmúlt két szezonban elveszítette a fonalat és inkább csak Challenger-tornákról tud jó eredményeket szállítani.

A kanadainak a füves idény sem sült el jól, pedig a zöld gyepen igazán otthonosan mozog és a játékstílusának is kedvező. Azt sem lehet mondani, hogy a legkeményebb ellenfeleket kapta volna, hiszen Alex Boltot vagy Matthias Bachingert illet volna vernie. Ezzel szemben De Minaur nagyon jó heteket tudhat maga mögött, hiszen két füves pályás Challengeren is döntőzött, míg Wimbledonban a 32 között esett ki Rafa Nadal ellen.

Fogadás a győztesre    
Vasek Pospisil Alex De Minaur
2.15 1.55
Fogadási határidő: 00:30

Pospisillel ellentétben, De Minaur már a múlt héten Atlantában is játszott, és bár a második körben búcsúzott, de a későbbi bajnok John Isnertől nem szégyen kikapni. 

Az ausztrál időnként olyan tud lenni, mint egy fal, minden visszajön az oldaláról.

A sebezhető és nem elég pontos Pospisilnek ez a stílus aligha ízlik majd.

De Minaur jól üt el, jól védekezik és sokkal nagyobb önbizalommal játszik, mint a kanadai. Úgy véljük tehát, hogy 1.55-ös szorzóig megéri az ausztrál továbbjutására fogadni. Sőt, élőben akár a 2-0 is játszható, amennyiben Pospisil nagyon nem érzi a teniszt De Minaur ellen. 

  • De Minaur nyer @ 1.67
megosztom