Tenisz

Rettentően túlértékelik a spanyolt, rámegyünk a 3.50-es oddsra

  • Cesc18

A grúz Nikoloz Basilashvili két meccset már nyert underdogként, a 3. kiemelt Pablo Carreno-Busta lehet a következő áldozata.

Pénteken a negyeddöntős ütközetekkel folytatódik a hamburgi viadal. A négy legmagasabban rangsorolt játékos közül három még versenyben van, köztük az a Pablo Carreno-Busta is, aki a gyenge forma és szezon ellenére komoly favorit a fogadóirodáknál a grúz Nikoloz Basilashvili ellen. 

Tény, hogy PCB sokkal előkelőbb helyen áll a világranglistán és ő a nagyobb tudású játékos, de a tavalyi szezonjához képest egyelőre visszalépés és csalódás az idei. Hamburgba sem érkezett nagy formában és tele önbizalommal, hiszen múlt héten Bastadban tükörsimán kapott ki Fernando Verdasco ellen a nyolc között. Meg is szenvedett a hamburgi nyitányon, csak döntő szett tie-breakben tudta legyőzni Florian Mayert.

Basilashvili viszont nagyon elemében van a héten, 3.00 feletti szorzóval verte Philipp Kohlschreibert és Pablo Cuevast is. 

Miért ne tehetné meg ezt a sebezhető spanyol ellen is?

Fogadás a győztesre    
Pablo Carreno-Busta Nikoloz Basilashvili
1.30 3.05
Fogadási határidő: 17:30

A grúznak nem véletlenül Hamburgban megy ilyen jól, a gyors körülmények között otthonosan mozog és teljesen jól alkalmazkodott a körülményekhez. Az önbizalma is az egekben, nem csak a két bravúrgyőzelme miatt, hanem mert hátrányból tudott szetteket megfordítani.

Úgy véljük, hogy túlértékelik a spanyolt, akinek komoly fejtörést okozhat majd a jó formában és nagy önbizalommal ütő Basilashvili, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha bele is törne a bicskája a grúz játékosba.
 

  • Szett hendikep - Basilashvili +1.5 @ 1.97
     
  • Basilashvili jut tovább @ 3.50