Tipp

Ha egyszer egy odds el van szúrva, akkor bombázni kell, nem?

  • varin

Már a bajnokság előtt is irreális volt a Vidi szorzója, most pedig ok nélkül nőtt még tovább.

Fotó: vidi.hu

A Videoton továbbjutott, a Ferencváros kiesett a nemzetközi kupákból, így ami az NB I-es csatározásokat illeti, jobb helyzetben várhatják a következő heteket a zöld-fehérek. Talán emiatt is vált favorittá az OTP Bank Ligában a fővárosi együttes, ám véleményem szerint az oddsok már olyan mértékben elszálltak, amelyre kapitális hiba lenne nem lecsapni!

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
Ferencváros 1.65
MOL-Vidi 4.25

A fehérváriak augusztus 16-áig mindenképpen érintettek lesznek a nemzetközi kupasorozatban, ha pedig a csoportkörért játszhatnak az Európa Ligában, akkor akár augusztus 30-áig is. Eddig tehát vélhetően Marko Nikolicsék a kupát priorizálják majd, ám látva a bajnoki sorsolásukat, egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, hogy kicsit tartalékolva és pihentetve is lehozzák a bajnokikat viszonylag maximális pontszám mellett.

A következő mérkőzései lesznek ugyanis a fehérváriaknak: Paks, Mezőkövesd, Debrecen, Honvéd, Újpest, ráadásul idegenben csupán a vörös-feketékkel találkoznak, a többi mérkőzésük hazai pályán esedékes. Szeptember első hétvégéjén vizitálnak a Groupama Arénában, ám eddigre vélhetően már véget ér számukra a kupaősz, koncentrálhatnak csak a bajnokságra.

Ha egyébként a Videoton bajnoki címét megfogadjuk az egyik külföldi bukinál, illetve pénzt teszünk a Tippmixpro-n a Ferencváros elsőségére is, akkor 36%-os "biztos profitra" tehetünk szert.

Az talán nem is kétséges, hogy mennyire sokat számít majd a nemzetközi kupaszereplés hossza a Vidinél, ráadásul a Fradi sorsolása sem nehéz a rangadóig, ám ha a fehérváriak tudják tartani a lépést a bajnokaspiránssal, az már önmagában nagyon sokat érhetne a végelszámolásnál.

Úgy vélem, a 4.25-ös szorzó nem reális, ennyire nem gyenge egy kicsit fáradtabb, tartalékosabb Videoton a Ferencvárosnál, sőt. Ez az a szorzó tehát, amelyet bombázni kell, mert bőségesen akad benne érték!

hatharom.com
Melyik csapat nyeri a bajnoki címet? Videoton
Odds: 4.25
Tét: 9/10
A tipp a "halványzöld" fogadóirodánál elérhető!