Hathárom

Tudtad, hogy nálunk ingyen kapod a nyerő tippeket?

A Hathárom oldalán továbbra is napi rendszerességgel jönnek az ingyenes tippek!

Nemrég megújítottuk Tippek aloldalunkat, ahol immáron új köntösben kaphatjátok a profi tippmesterek jobbnál jobb tippjeit. A változatlan minőség mellett hamarosan tovább bővítjük repertoárunkat, így még több jó tipphez juthattok hozzá, méghozzá TELJESEN INGYEN.

Mit találhatok az új tippek aloldalon?

Partneroldalunk, a Logibet jóvoltából napi tippek érkeznek át az oldal aktuálisan 10 legjobb tippmesterétől, leszűkítve azokra a sportágakra, amelyből hosszú távon plusszolni tudnak. Ezzel biztosítjuk olvasóinknak, hogy kizárólag a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit kapják meg, maximalizálva a profit lehetőségét. Ezeket a tippmestereket jelöljük az új felületen kék nyíllal.

Hamarosan azonban további tippmesterekkel és fogadási lehetőségekkel bővül a lista, ezzel biztosítva, hogy kellően megismerjétek a Logibet felületét az ingyenes tippek által.

Ezek a tippek többségében nemzetközi fogadóirodákban elérhetőek és minden nap ugyanakkor, 11 óra 30 perckor válnak elérhetővé a feliratkozók számára e-mailben, illetve az oldalon is. A tippekre bármelyik logibetes tippmester profilja melletti "Feliratkozom" gombbal tudsz "előfizetni", persze teljesen ingyen. 

A zöld nyíllal jelölt tippmesterek a korábbi rendszerünk, a Protipp tippmesterei. Ők kizárólag a     kínálatából válogatnak fogadási eseményeket, illetve oddsokat, biztosítva ezzel, hogy a magyar bukmékernél fogadók is megkapják a "napi betevőt". A jövőben itt is bővítést tervezünk, hiszen sok olvasónk a magyar állami bukmékert preferálja és őket is szeretnénk maximálisan kiszolgálni!

Mit tegyek, ha további tippekre van szükségem? 

A Logibet oldalán továbbra is 19 eurós havi díjon fizethettek elő minden tippmester minden tippjére, amely havi több száz tippet is jelenthet. Partneroldalunkon a tippmestereket egyedi mutatók alapján értékelik, így a jó teljesítmény mellett fontos a tipsterek stabilitása, illetve tapasztalata is. 

Ha tehát további nyerő tippeket szeretnél kapni, érdemes ellátogatni a Logibetre, hiszen a 19 eurós díj igencsak baráti árnak számít a piacon ilyen mennyiségű és minőségű tippmester esetén!