Átigazolás

Kis aprót megérhet ilyen böszme oddson ez a nem is annyira irreális átigazolás

  • gb1

A két madridi óriás harcba szállt az uruguayi sztárcsatárért, de nem is kérdés, hogy hol van rá nagyobb szükség.

A 2018/19-es klubszezonstart közeledtével egyre nagyobb a felfordulás az átigazolási piacon. A közelmúltban nyélbe ütötték a nyár bombatranszferét, az ötszörös aranylabdás Ronaldo a Juventushoz igazolt. Ezt aligha lehet idén überelni, ám a pótlása egyre égetőbb kérdés a Királyi Gárda háza táján. A Blancókat már összeboronálták a legnagyobb ászokkal, Neymar, Mbappé és Hazard is szóba került, ám közülük maximum utóbbinak lehet realitása.

Mivel Florentino Pérez klubelnök a fiatalokra való építkezésre és a költségek visszafogására építi jelenlegi stratégiáját, így a napokban felröppent hír, hogy az uruguayi csatárt, Edinson Cavanit próbálja megszerezni, ami nem is hangzik annyira elképzelhetetlennek. A Radio Marca (a legnagyobb madridi sportlap rádiója) állítja, hogy már el is indították a vadászatot a 31 éves gólgyárosért.

Bár Cavani már nem fiatal, ellenben megbízhatóan teljesít és ár-érték arányban remek alternatívát nyújthatna a madridiaknak - tavaly a PSG színeiben 32 bajnokin 28 gólt termelt. A világbajnokságon is remekelt, háromszor talált be az ellenfeleknek - ő lőtte tovább a dél-amerikaiakat a legjobb nyolc közé Portugália ellen.

A hír még annyira friss, hogy az egyik legnagyobb átigazolási fogadásokkal is foglalkozó külföldi buki még nem úgy tűnik, hogy belekalkulálta volna azt a kínálatába. Jelenleg az uruguayi Real Madrid transzfere 16-szoros oddson fogadható, amit érdemes lehet meglőni egy kis apróval, hiszen aligha lenne ekkora szenzáció ha végül megvalósulna. Érdekes továbbá, hogy az iroda szerint a Matracosok a legesélyesebbek a megszerzésére, ami a friss világbajnok Antoine Griezmann szerződéshosszabbítása után klasszisokkal nagyobb meglepetés lenne.

Edinson Cavani itt folytatja szeptember 3-tól
Paris SG 1.15
Atlético Madrid 5.00
Chelsea 9.00
Manchester United 12.00
Real Madrid 16.00
Juventus 17.00
FC Barcelona 36.00