Átigazolás

Távozni akar a milánói kapitány, ám hogy hova, az eléggé durva

Leonardo Bonucci egykori csapatához, a Juventushoz térhet vissza, miután jelezte, elhagyná Milánót.

Nemrég számoltunk be róla, hogy Leonardo Bonucci iránt élénken érdeklődik a Manchester United együttese, ám ennek akkor viszonylag kevés esélye volt, hiszen az olasz bekk többször is jelezte, súlyosan beteg kisfia miatt nem szívesen hagyná el Itáliát. Azonban most úgy tűnik, országon belül válthat csapatot a 31 éves játékos, ráadásul a tavalyi, Milánóba szerződést követően ez legalább annyira pikáns lenne.

Fotó: Archív

"Beszéltem nemrég Bonuccival és a helyzet eléggé egyértelmű, a játékos szeretne távozni. Amíg viszont az öltözőmben van, szeretném azt a profi játékost látni, akit az elmúlt napokban, mert ő a mi kapitányunk és vezérünk jelenleg. Mindent megteszek, hogy meggyőzzem, hogy maradjon, de a végső szó úgyis az övé, illetve a vezetőségé lesz" - nyilatkozta Gattuso, az AC Milan trénere.

Ami a következő potenciális állomáshelyet illeti, a Gazzetta dello Sport információi szerint könnyen elképzelhető, hogy Bonucci visszatér Torinóba, amely átigazolás részét képezné Gonzaol Higuaín Milánóba szerződésének.

Bonucci 2017 nyarán igazolt Torinóból Milánóba, miután többször is összekülönbözött Max Allegri mesterrel, illetve a Real Madrid elleni BL-döntő szünetében állítólag felpofozta Paulo Dybalát.

Sajnos Bonucci átigazolására egyelőre nem lehet fogadni egyik külföldi bukmékernél sem, pedig kíváncsiak lennénk, mennyi valóságalapja lehet a visszatérésnek. Ha Bonucci valóban visszaigazol Torinóba, az igencsak nagy sztori lenne.