Heti műsor

Bőven lesz mire fogadni a héten!

BL- és EL-selejtezők, NB I, darts, vízilabda és F1 Magyar Nagydíj is lesz a héten! Heti műsor.

A Vidi az NB I-ben és a BL-ben is pályára lép a héten. - Fotó: molvidi.hu

A hét eseményei

A héten már a második fordulóra kerül sor az NB I 2018-2019-es szezonjában. A hétvégén hat mérkőzés kerül terítékre, amelyek közül szombaton a Diósgyőr-Puskás Akadémia és a Paks-Vidi, míg vasárnap a Haladás-Újpest és az MTK-Ferencváros ütközet emelkedik az átlag fölé.

Az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2808897] 2018-07-29 18:00:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;

A nemzetközi kupákban érdekelt magyar focicsapatok a második selejtezőforduló odavágióra készülnek a héten. A Bajnokok Ligájában a Vidi a bolgár Ludogorec otthonában (H: 1.45 D: 3.85 V: 6.00) vizitál, s az esélyek pedig nem a magyar bajnok mellett szólnak.

Az Európa Ligában a Honvéd csütörtökön a luxemburgi Progres Niedercorn együttesét fogadja, amely csapat papíron nem képvisel nagy játékerőt, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy tavaly a Rangerst ejtette ki. Az Újpest is továbbjutott a második számú kupasorozatban, a lila-fehérek pedig egy igazi nagyágyúval, a sorozatot már háromszor megnyerő (legutóbb 2016-ban) Sevillához látogatnak, ahol abszolút esélytelenek.

A magyar csapatok nemzetközi kupameccseivel bővebben is foglalkozik majd oldalunk! 

[2789344] 2018-07-25 19:00:00 Ludogorets Razgrad - Videoton FCx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, Bajnokok Ligája, illetve Európa Liga selejtezős meccsekre, továbbá barátságos klubmérkőzésekre lesz érdemes fogadni.

A vízilabda válogatottjaink folytatják Eb-szereplésüket Barcelonában, a torna a héten zárul, szintúgy, mint a Blackpoolban folyó darts World Matchplay. A száguldócirkusz pedig ezúttal Magyarországra, Mogyoródra lesz hivatalos, hiszen a hétvégén rendezik a Magyar Nagydíjat!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!