Sportfogadás

2.63-as északi foci kombival próbálja verni a bukikat bloggerünk

A Hathárom hű felhasználója tegnap nyerő tippekkel tért vissza - ma egy dán és egy norvég bajnoki van terítéken.

"Bjani55" neve csak az újonc hatharom.com olvasóknak nem csenghet ismerősen, hiszen a tipszter hosszú idők óta próbálja segíteni a fogadóközösséget tippjeivel és elemzéseivel. A világbajnokság után pár napig kipihente magát, de immár újra támad és tegnap egyből két sikeres tippel tette ezt. Lássuk vasárnapra mit eszelt ki.

Újra gólok jöhetnek a Nordsjaelland meccsén. fotó: Soccer Picks

Aarhus - Nordsjaelland​

Aarhus egy döntetlennel kezdte a bajnokságot idegenben (0:0) ért el a Midtjylland ellen - becsületére válik a csapatnak. A szorzó (2.04) így esélye a győzelemre (49%) viszont korábbi mérkőzéseit (38%) nyerte meg ilyen szorzóval. A csapat fiatal kátékosokból áll (17-25 éves) és az idősebbek  is (29-31) évesek, ez igen csak jó arány a sikerekhez.

A Nordsjaelland is döntetlennel kezdet igaz hazai pályán de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a csapat az Európa ligában kettős győzelemmel továbbjutott. A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi  mérkőzéseiket (42%) nyerte meg ilyen szorzóval.

Nagyon jó a keret hiszen csupa fiatal játékos (18-24 évesek) és alig van olyan aki (27 éves) játékos. Mind arra vall, hogy nem adják könnyen magukat, győzelemre hajtanak és több gólosra!

Felkészülési mérkőzésiken ötből öt győzelmet értek el komoly csapatokkal szemben (Ajax 1: 3 Nordsjaelland)!

Egymás ellen (6-3-9) eredménnyel állnak. A bajnokságban gólátlag (2.78) hazai győzelem (33%) vendég győzelem (44%) így most inkább a gólokban látok értéket hiszen egymás ellen játszva igen sok mérkőzés végződött több gólosra.

 

  • 11828 V Aarhus GF - Nordsjaelland Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) @1,70 

 

A narancssárga mezes Aalesund magabiztosan vezeti a bajnokságot. fotó: Roker Report

Aalesund - Sandnes​

Az Aalesund továbbra is az élen áll a bajnokságban egy mérkőzéssel kevesebbet játszott így is három pont az előnye. A szorzó (1.40) így esélye a győzelemre (71%) viszont korábbi mérkőzéseiket (80%) nyerték meg ilyen szorzóval. 

Hazai pályán (5-2-1) eredménnyel (19:7) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (3.25) átlag.

Igen sok gólszerző játékos van  a csapatban ebből is kiemelkedik a csatár Fridjonsson Holmbert Aron (8) és Agdestein Torbjorn (7) góllal.

A Sandnes jelenleg (8) helyen  áll a bajnokságban, idegenben (1-3-3) eredménnyel (9:13) gólaránnyal állnak ami  mérkőzésenként (3.1) átlag negatívan. Pedig vannak jó gólszerző játékosok a csapatban mint a csatár Eriksen Kent (4) és a középpályás Danso Erixon (4) góllal.

Egymás ellen (5-1-1) eredménnyel állnak. A bajnokságban a gólátlag (3.06) hazai győzelem (45%) vendég győzelem (33%) ez igen jó támpont arra,hogy nagyon elképzelhető a hazai győzelem de gólokban sem lesz hiány mint oly sokszor mikor egymással játszottak.

 

  • 08195 V Aalesund - Sandnes Ulf Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55
     
  • Kötésben Odds összesen: 2,63