Bajnokok Ligája

Megéri a Vidi ellen fogadni a BL-ben

A magyar bajnok a Dudelange kiejtése után a bolgár kirakatcsapattal, a Ludogoreccel néz farkasszemet a BL-ben.

Az esélyek nem a Vidi mellett szólnak szerdán. - Fotó: molvidi.hu

Noha még csak szombat van, máris vannak olyan helyek, többek közt a    , ahol már kínálnak szorzókat a Bajnokok Ligája második selejtezőfordulójára. Magyar szempontból egyértelműen minden tekintet a Vidi bulgáriai vendégjátékára szegeződik, ám perpillanat úgy tűnik, hogy sok jóval nem kecsegtet az az összecsapás a fehérvári alakulat számára.

1x2    
Ludogorec Döntetlen MOL Vidi FC
1.55 3.55 5.75

Merthogy hihetetlen mázlival verekedte tovább Marko Nikolics csapata a luxemburgi bajnok Dudelange ellen. Szégyenteljes produkció volt, mind az oda-, mind a visszavágó a magyar aranyérmes részéről, ezúttal pedig a bolgárok kirakatcsapata vár a Vidire.

A Ludogorec együttese zsinórban hetedjére nyerte meg hazája bajnokságát, s ezen intervallum alatt többször is bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Mindemellett az Európa Ligában is igen szép sikereket tud felmutatni, tavaly például túlélte az őszt, az egyenes kieséses szakaszban a Milan viszont nagy falatnak bizonyult számára. A csapat pedig most is jó formának örvend, hiszen a Bolgár Szuperkupa behúzását követően 9-0-s összesítéssel búcsúztatta az előző körben az északír Crusaders csapatát.

A Transfermarkt oldala a bolgár csapat keretének összértékét 50,55 millióra euróra becsüli, míg a Vidiét mindössze 14,10-re taksálja, vagyis nem csak a fentebb említett eredmények, hanem a játékoskeretek közt is igen komoly differencia van a gárdák közt.

Mindez pedig a szorzókon is meglátszik, hiszen a     1.55-szörös szorzót kínál a hazai sikerre szerdán, míg a magyar csapat diadalára közel 6-szoros pénzt fizetne ki az állami iroda. Az eddig látottak és tapasztaltak alapján sajnos ezúttal érdemes lehet a Vidi ellen fogadni.

Mit gondoltok, van esélye a Vidinek Bulgáriában?

 

 

 

 

[2789344] 2018-07-25 19:00:00 Ludogorets Razgrad - Videoton FCx;