Sportfogadás

A Puskás sikere a nap tutija?

megosztom

Tízből öt magyar sportfogadó szerint a Puskás Akadémia legyőzi a Debrecent az NB I első fordulójának nyitómeccsén.

10-ből 5-en a Puskásra fogadnak a Tippmixprón. - Fotó: pfla.hu

Szombaton elrajtol az NB I 2018-2019-es szezonja, a nyitómérkőzést pedig a Pancho Arénában rendezik, ahol a Puskás Akadémia a Debrecen együttesét fogadja. A Loki tavaly az ötödik, míg a felcsúti gárda a hatodik helyen végzett, vagyis mondhatni rangadóval indul az új futballidény.

A Transfermarkt oldal szerint a hazaiknak erősebb játékoskeretük van, mint a vendégeknek, ráadásul a cívisvárosiak legjobba, Sós Bence távozott, míg a tavalyi házi gólkirály, Haris Tabakovic sérülés miatt nem léphet pályára. Így pedig a nyáron lényegében nem sokat változó PAFC felé billen a mérleg nyelve, azonban tudni kell, hogy Benczés Miklós gárdája még sohasem győzte le az NB I-ben hazai pályán a DVSC-t.

1x2    
Puskás Akadémia Döntetlen Debrecen
2.25 3.20

3.10

A bukmékerek szerint háromesélyes meccsre van kilátás, de azért a hazai csapatot hozták ki a mérkőzés esélyesének, hiszen az állami iroda a Puskás Akadémiára 2.25-szörös oddsot ajánl, a Debrecenre 3.10-szerest, míg a remi 3.20-szoros szorzón fogadható.

A honi sportfogadók szerint viszont inkább a felcsútiaknak áll a meccs, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 48 százaléka a hazai csapatra, 35 százalék a döntetlenre, míg 17 százalék a Lokira tett fel pénzt. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a meccstől, akkor kattints ide!

[2808888] 2018-07-21 17:00:00 Puskás Akadémia - Debrecenx;
megosztom