Tenisz

Kötelező győzelem előtt Fucsovics

  • Cesc18

A magyar játékos favoritként várja az argentin Marco Trungelliti elleni nyolcaddöntőt Umagban.

Csütörtökön négy nyolcaddöntős ütközettel folytatódik az umagi tenisztorna, ahol Fucsovics Márton is érdekelt, miután kedden 6-1, 6-3 arányban kiütötte a 8. kiemelt Benoit Paire-t. Marci ezzel revansot vett a francián az év elején Pune-ban meccslabdákról elszenvedett vereségért, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy Paire nem volt 100%-os állapotban.

A magyar teniszezőre a folytatásban a világranglista-188. Marco Trungelliti vár, aki annak ellenére egy ismert név, hogy soha nem járt még a top 100-ban, pedig már 28 éves. De volt több jó Grand Slam szereplése is, elég csak a 2016-os Roland Garrosra gondolni, ahol az első körben kiütötte Marin Cilicet, míg idén Párizsban úgy indult szerencsés vesztesként, hogy előtte 10 órát autózott. Ezen a szinten ettől függetlenül soha nem volt meghatározó, amit jól mutat, hogy

a keddivel együtt hét győzelmet számlál ATP-tornákon, olyanra pedig még nem volt példa, hogy egymást követő két meccsen is nyerni tudott volna. 

Reméljük nem Fucsovics ellen szakad meg ez a sorozata, és éppen ezért tartjuk kötelező győzelemnek ezt. De nagy hiba lenne leírni az argentint, aki igazi szívós dél-amerikai salakpályás játékos. Aligha lesz ez egyszerű menet a magyarnak, főleg, ha a második szervájára ráérez Trungelliti. 

De Fucsovics a jobb képességű játékos, ismét sok magyar szurkoló lehet kint, akikből erőt meríthet és vélhetően Trungelliti fejében is ott lesz, hogy egy körnél többet ATP-tornán még soha nem ment. Szóval összességében Marcinak áll ez a nyolcaddöntő, de fogadás szempontjából nehéz meccs.

Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Marco Trungelliti
1.35 2.70
Fogadási határidő: 19:00

A magyar továbbjutására csak 1.40 körüli oddsot kapunk, a 2-0-ra kínált dupla pénz csábító, ugyanakkor rizikós tipp. Az o/u határ 21.5, de simán benne van egy izzasztó 7-5, 6-3, így az over sem tűnik +EV-s fogadásnak.

A megérzésünk azt mondja, hogy Trungelliti nyeri az elsőt, de bukja a meccset, erre 6.50-es oddsot adnak. De ez tényleg csak megérzés, érvekkel nem tudjuk alátámasztani. 

Szerinted mi a legjobb fogadás erre a meccsre?