Átigazolás

1.33 oddson érdemes lehet rámozdulni erre az átigazolásra

  • gb1
megosztom

Zajlik az élet rendesen a Stamford Bridge-en - a korábban bejelentett Sarri mester régi tanoncával egyesítheti erejét.

A Chelsea tavalyi csúfosan végződő szezonjának bűnbakjaként a vezetőség a már kirúgott Antoni Conte mellett a spanyol csatárt, Alvaro Moratát nevezte meg. A támadó utódjáért folytatott vadászat hetek óta aktívan zajlik, és a szorzókból valamint a nemzetközi sajtóvisszhangból is az körvonalazódik, hogy hamarosan be is jelentik a londoni gigász új gólgyár várományosát.

Újra egyesül az ex-Napolis duó? fotó: We Ain't Got No History

Olasz források alapján a kékek már meg is kezdték a tárgyalást a Juventusszal, ahol Gonzalo Higuaín Ronaldo érkezése után könnyen lehet, hogy kispadra szorulna. A feltételezést tovább erősíti, hogy CR7 korosodása okán az utóbbi időben szinte csak centert játszik.

'El Pipita' eddigi karrierje
év csapat pályára lépés gólszám
2005 - 2007 River Plate 35 13
2007 - 2013  Real Madrid 190 107
2013 - 2016 Napoli 104 71
2016 - Juventus 73 40

Az Öreg Hölgynek a frissen bejelentett 100 milliós igazolás költségeit is balanszálni kéne, ha pedig választani kell, hogy a fiatal tehetség Dybalát vagy a 30 fölött járó Higuaínt engedik el, egyértelmű, hogy az utóbbi a logikus döntés.

Nem véletlen, hogy az egyik legnagyobb traszferekkel is foglalkozó külföldi bukinál a 75-szörös argentin válogatott csatár Londonba igazolásának szorzója mélyrepülésbe kezdett.

Jelen állás szerint a maradásában hívők majdnem háromszoros summát kaszálhatnak, de mi a törpeodds ellenére is a költözésében látunk nagyobb értéket. A hír létjogosultságát Sarri bejelentése még inkább alátámasztja, hiszen Nápolyban nagyon jól megértette magát mester és tanítványa.

Higuaín lehetséges őszi csapatának oddsai
Chelsea 1.33
Juventus 2.90
AC Milan 5.00
Inter 13.00
megosztom