Sportfogadás

Ha ez bejön, bankot robbantanak a magyar fogadók

A Tippmixpro statisztikái szerint tízből hat fogadó a gigaoddsot húzza be a magyar-olasz férfi vízilabda Eb-meccsen.

A magyar fogadók szerint Nagy Viktor döntetlenre végeznek az olaszokkal. - Fotó: MTI

Az első rangadójára készül a magyar férfi vízilabda-válogatott a 2018-es barcelonai Európa-bajnokságon, hiszen szerdán Olaszországgal csapnak össze a mieink. A mérkőzés kulcsfontosságú, mivel voltaképp ez a találkozó dönt a csoportelsőségről, ami órási előnnyel járna, hiszen többek közt a négyest megnyerő válogatottnak nem kellene nyolcaddöntőt játszania, s vélhetően elkerülné Szerbiát, illetve Horvátországot a rájátszásban.

A nyitókörben a Märcz Tamás csapata nyögvenyelősen, 12-5-re verte Grúziát, míg az olaszok simán, 14-1-re múlták felül a németeket. A taljánok tehát jobb passzban vannak, ráadásul az utolsó két egymás elleni meccsen nem sikerült legyőznünk őket.

1x2    
Magyarország Döntetlen Olaszország
3.15 6.50

1.53

Mindezeknek köszönhetően a bukmékerek szerint az olasz csapat a mérkőzés esélyese, hiszen a     ellenfelünkre 1.53-szoros oddsot ajánl, a magyarokra 3.15-szöröst, míg a remi 6.50-szeres szorzón fogadható.

A honi sportfogadók a gigaoddsszal kecsegtető remiben látnak értéket, hiszen a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 61 százaléka döntetlenre, 24 százalék az olaszokra, míg 15 százalék a magyarokra tett fel pénzt. Valljuk be, az ikszben van a legnagyobb érték, hiszen vélhetően nüanszok döntetnek majd ezen a sorsdöntő meccsen, s ne felejtsük el, hogy a tavalyi, budapesti világbajnokságon 9-9-re végeztek a felek.

A mérkőzésről bővebben ide kattintva olvashatsz!