Tenisz

Erős kombit raktunk össze

  • Cesc18
megosztom

Három tippel támdunk a newporti tenisztorna szerdai játéknapján.

Szerdán Newportban a legjobb 16 összecsapásaival folytatódik a küzdelem. Itt csatlakozik be a top 4 kiemelt is, akik közül Adrian Mannarino és Matthew Ebden egyaránt komoly favoritként várja a meccsét. Előbbi az ausztrál Jordan Thompsonnal, míg utóbbi az amerikai Tim Smyczekkel néz farkasszemet. 

Mannarino pályafutása során először szerepel 1. kiemeltként, és az idei füves pályás teljesítménye alapján talán a legnagyobb favorit Newportban - annak ellenére, hogy az öt elveszített döntője mellett nincs még ATP-tornagyőzelme. A Thompson elleni meccs jó lehet bemelegítésnek, pont úgy, mint tavaly Hertongenbosch-ban. Akkor ugyanígy az első körben találkoztak és Manna 6-4, 6-1-re nyert.

Most nincs igazán jó formában az ausztrál, így pláne meglepő lenne, ha borítani tudná a papírformát a nála jobb erőt képviselő francia ellen. 

Ami Ebden és Smyczek meccsét illeti, nekik idénről van friss élményük egymásról, ugyanis a füves pályás szezon elején, Hollandiában randevúztak. Az ausztrál papírformának megfelelően, 6-2, 6-3-ra nyert. A hazai pálya most valamelyest segíthet Smyczeknek, de annyit nem, hogy eltüntesse a kettejük között lévő különbséget.

Ebdennek nagyon hatékony tenisze van füvön és a newporti körülményeket is jól ismeri, hiszen tavaly itt döntőzni tudott. 

A szelvényünk harmadik eleme Denis Kudla, aki formája alapján szintén pályázik a végső sikerre. Rég láthattuk ennyire jól játszani az amerikai srácot, erősen kezdett Newportban is, hiszen Ruben Bemelmans személyében egy jó füves pályás játékost tudott kettőben elintézni. Ramkumar Ramanathan ugyancsak veszélyes ellenfél, de most annyira elemében van Kudla, hogy nehéz elképzelni, hogy ne ő jusson tovább.

Illetve ahogyan azt már az előző meccsénél is említettük, Kudla idén füvön favoritként még nem veszített meccset, immáron 8/8 a mérlege. 
hatharom.com
Adrian Mannarino-Jordan Thompson Mannarino
Tim Smyczek-Matthew Ebden Ebden
Denis Kudla-Ramkumar Ramanathan Kudla
@ 1.90
Fogadási határidő: 17:00
megosztom