Bajnokok Ligája

Szégyen, ha innen kiesik a Vidi

A magyar foci újabb arcul csapása lenne, ha a Vidi a kinti 1-1-et követően nem tudná búcsúztatni a luxemburgi bajnokot.

Szégyen, ha innen jutnak tovább Husziték. - Fotó: molvidi.hu

Hiába kapta a lehető leggyengébb csapatot lehetséges ellenfelei közül a Videoton, idegenben nem tudta legyőzni a luxemburgi aranyérmest a Bajnokok Ligája első selejtezőfordulójának odavágóján. Sőt, voltaképp örülhet Marko Nikolics csapata, hogy 1-1-es döntetlenre végzett, s kedvező helyzetből várja a Dudelange elleni visszavágót.

1x2    
MOL Vidi FC Döntetlen Dudelange
1.48 4.25 6.20

Merthogy az első meccs összképét nézve bizony a miniállam bajnoka játszott jobban, mint a MOL Vidi FC. Mindezt a magyar csapat szakvezetője is kiemelte, aki azt mondta a találkozót követően, hogy a döntetlen jó eredmény a fehérvári gárda számára, hiszen a második játékrészben a Dudelange nagyon veszélyesen játszott, s több nagy helyzete is volt.

A magyar bajnok abszolút nem volt formában, nem volt friss, de szerencséjére így is sikerült egy olyan eredményt elérni, aminek köszönhetően karnyújtásnyira került a továbbjutástól, hiszen már egy gól nélküli remi is elég lenne az üdvösséghez.

"Nehéz volt felkészülnünk az első meccsre, hiszen ellenfelünk tíz új játékost is szerződtetett a Dudelange a felkészülési időszakban, akiket együtt még nem igazán láttunk játszani. Igyekeztünk megtenni minden tőlünk telhetőt, az első félidőben kontrolláltuk az összecsapást, az előny is nálunk volt, a másodikra viszont valami történt, több lehetőségük is akadt, feljebb jöttek a hazaiak. Kapusunknak több védést is be kellett mutatnia, illetve nekünk, védőknek is sok dolga akadt. A visszavágóra a frissen szerzett tapasztalatokat igyekszünk felhasználni és kijavítani a hibákat, reméljük, ez sikerül és minél magabiztosabban lépünk a Bajnokok Ligája második selejtezőkörébe!" - fogalmazott Fiola Attila a molvidi.hu-nak.

Jó hír a hazai csapat számára, hogy Juhász Rolandnak lejárt az eltiltása, így visszatérhet a védelem tengelyébe, aminek köszönhetően jóval stabilabb lehet a Vidi védekezése. Mindemellett a hazai pálya előnye is a fehérvári alakulat mellett szól, így nem csoda, hogy a magyar bajnok a mérkőzés toronymagas favoritja a fogadóirodákban. Ha pedig még meg is emberelik magukat Marko Nikolics játékosai, akkor papíron minden gond nélkül kellene a következő körbe jutnia a csapatnak úgy, hogy magabiztos sikert arat. Szerintünk ez össze is jöhet a Vidinek.

  • Hazai csapat gólszáma több, mint 1,5 @ 1.65    
[2789310] 2018-07-17 20:15:00 Videoton FC - F91 Dudelangex;

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, míg az állami irodában élőben is lehet fogadni a meccsre!