Tenisz

Dupla pénzért vehet revansot Fucsovics

  • Cesc18

A magyar játékos Benoit Paire ellen kezd az umagi salakpályás tenisztornán.

Duplán szerencsés, aki éppen a horvátországi Umagban nyaral, egyrészről egy csodás helyen süttetheti a hasát, másrészről Fucsovics Mártont is láthatja, aki a mai napon a 8. kiemelt Benoit Paire ellen mutatkozik be.

Fogadás a győztesre    
Benoit Paire Fucsovics Márton
1.80 1.80
Fogadási határidő: 18:20

Kaphatott volna éppenséggel könnyebb első körös ellenfelet is a magyar, de azért nem verhetetlen a francia, még ha eddig a győzelem nem is jött össze ellene Fucsovicsnak. De egyik meccsük sem volt egyoldalú, idén az év elején Pune-ban például csak döntő szett tie-breakben maradt alul, úgy, hogy öt meccslabádja is volt. Van tehát miért revansot vennie Marcinak, és ez az umagi nem rossz esély számára.

Paire ugyanis már napokkal ezelőtt megérkezett Horvátországba, hogy legyen ideje nyaralni és lazulni. Vélhetően a franciák vb-győzelmét is jó alaposan megünnepelte, szóval nagy kérdés, hogy mennyire lesz topon így a hét elején - párosban ugyan nyert partnerével, de az egyéni más tészta. A füves szezonban egyébként sérüléssel bajlódott, Wimbledonban például úgy játszott, hogy a bal lába szinte teljes egészében be volt kötve. Ettől függetlenül nem muzsikált rosszul, de már jó ideje nincs 100%-os állapotban. 

Tavaly is eljött Umagba kirándulni, akkor az első körben 1.30-as favoritként kapott ki Kenny de Schepper ellen. Paire nem egyszerű figura, hajlamos tornákat elengedni, ha éppen nincs kedve játszani. Ez éppen egy olyan verseny lehet, ahol benne van a pakliban, hogy nem szaggatja szét magát. De nyilván ez csak feltételezés, azonban Fucsovics egy motivált Paire ellen sem esélytelen, ezt már korábban is megmutatta.

Sajnos Marcinak egy sérülés miatt a füves idény nem sikerült igazán jól, viszont bő egy hete már salakon edz és elmondása szerint egészséges. Várhatóan sok magyar lesz kint, amiből erőt meríthet. 

Látható, hogy az oddsmesterek teljesen 50-50-re adják az esélyeket, pontosabban így alakult a piac, ugyanis a nyitóoddsok esetében még Paire volt a favorit. Véleményünk szerint Fucsovics képes lehet revansot venni, akad olyan iroda ahol 1.97-ért fogadható a győzelme. Elgondolkodtató az over is, főleg a 21.5-ös határ esetében.