Tenisz

Nincs vége a füves szezonnak, ezekkel a tippekkel nyernénk a newporti nyitónapon

  • Cesc18

Hétfőn Denis Kudla és Ruben Bemelmans összecsapásából húznánk hasznot.

Vasárnap Novak Djokovics győzelmével véget ért a wimbledoni torna, de a füves pálya szerelmeseinek még a tengerentúlon, Newportban lehetőségük van egyszer összemérni az erejüket a szezonban. Tele is van a főtábla jó füves pályás teniszezőkkel, ráadásul kettő közülük, Denis Kudla és Ruben Bemelmans rögtön a nyitónapon megmérkőzik egymással. 

Kudla jó formát mutat a füves pályás idényben. - Fotó: ATP

Mindkét játékos jól muzsikált az elmúlt hetekben, Kudlának Surbitonban és Stuttgartban is ment a játék, majd Halléban jött ki neki igazán a lépés, ahol egészen az elődöntőig menetelt. Wimbledonban nem tudott meglepetést okozni és az első körben búcsúzott Lucas Pouille ellen. Bemelmansnak viszont éppen Londonban sült a legjobban a keze, felverekedte magát a főtáblára, majd ott Steve Johnson ellen borította a papírformát, John Isner ellen pedig csak pokoli csatában, meccslabdáról kapott ki. 

A mérkőzésüknek külön pikantériát ad, hogy párosban együtt indultak Wimbledonban és ezen a tornán is együtt játszanak majd. 

Rossz kapcsolat tehát aligha van a két játékos között, és egyébként is jól ismerhetik egymás teniszét, hiszen idén találkoztak már egy kemény pályás Challenger-torna elődöntőjében. Akkor Kudla örülhetett a meccs végén, miután 6-2, 7-6 arányban nyert.

Ez most egy szorosabb összecsapás lehet, mert Bemelmans ezen a borításon él igazán, de a meccs esélyesének az amerikait tartjuk, aki hazai pályán játszik és a füves szezonban favoritként hétből hét meccset húzott be. 

Két fogadással érdemes tehát itt próbálkozni: Kudla nyeretésével, illetve az overrel, utóbbi esetében 22.5 a line.

  • Kudla jut tovább @ 1.54
  • Játékok száma - Több, mint 22.5 @ 1.75