Foci-vb 2018

Ezt várjátok Ti - röpködnek a magas oddsok a vb-döntőre

megosztom

A "leggyengébb" tippetekkel is duplázni lehet, többen a 39-szeres oddsig meg sem álltak. Ezt várjátok Ti a vb-döntőtől!

Háromesélyben a franciákat favorizáljátok a fináléban. - Fotó: foxsports.com.au

Jön az év legjobban várt mérkőzése, vagyis a foci-vb döntője, amelyet a franciák és a horvátok vívnak meg vasárnap 17 órától Moszkvában.

1x2    
Franciaország Döntetlen Horvátország
1.93 3.30 3.95

Franciaország magabiztos játékkal jutott a fináléba, hiszen a csoportkör során háromból két meccset is megnyert, míg a dánokkal gól nélküli remit játszott. Az egyenes kieséses szakaszban ugyanakkor valamennyi meccsét (Argentína, Uruguay, Belgium) megnyerte a rendes játékidőben, pedig egyértelműen a nehezebb ágon volt Didier Deschamps együttese.

A horvátok a csoportkört három sikerrel abszolválták, míg a rájátszásban a dánokat és az oroszokat büntetőkkel múlták felül, az elődöntőben pedig a hosszabbításban kerekedtek az angolok fölé, holott papíron ez az ág volt a könnyebb.

Azonban mindez mit számít, hiszen valamennyi játékos élete meccsére készül, és a vérét is adná az aranyért!

Az esélyekről mi már kifejtettük véleményünket tippmesteri cikkünkben, lássuk, hogy Ti miként vélekedtek a világbajnokság legfontosabb meccséről.

A háromesélyes fogadásban Felhasználóink 53 százaléka szerint a franciák nyerik a világbajnokságot, amelyre 1.93-szoros szorzóval lehet fogadni. "haze'" névre hallgató olvasónk szerint: "Eddig tartott a horvát csoda, a lényegesen erősebb franciák a két éve elbukott Eb-döntőből okulva ezúttal felérnek a csúcsra".

A "mindkét csapat lő gólt" a favorit tippek közé volt sorolható az idei vb-n, azonban hiába beszélünk a világbajnokság döntőjéről, ezúttal valamennyi játékosunk azt várja, hogy mind Franciaország, mind Horvátország betalál, amely opció 2.25-szörös pénzt ér.

Érdekesen oszlanak meg a tippek a "félidő/rendes játékidő eredménye" fogadási lehetőségnél, hiszen a többség (26%) félidei döntetlen után francia sikert vár 3.85-szörös oddsért. Ám az sem lenne meglepő, ha a szünetben a horvátok vezetnének, majd végül Franciaország diadalmaskodna (21% - 25-szörös pénz), játékosaink pedig ugyanekkora esélyt (21%) adnak arra, hogy a szünetre Kylian Mbappéék vonulnak szünetre, ugyanakkor a 90 percet követően Luka Modricék ünnepelhetnek (39-szeres - szorzó).

Ti milyen tippet küldtök harcba a döntőre?

 

 

 

[2059650] 2018-07-15 17:00:00 Franciaország - Horvátországx;
megosztom