Foci-vb 2018

Ezt várjuk mi - tippek a belga-angol bronzmeccsre

Szombat délután két csalódott válogatott vívja a bronzcsatát: lássuk szerkesztőink és tippmestereink mit várnak a belga-angolon!

Tomihmv

Noha mindkét fél aranyat szeretett volna nyerni, a bronz is szépen csilloghat a feleknek. A bronzmeccsek többnyire a gólokról szólnak, ami szerintem is benne van a pakliban, de a 2,5-nél több találat igen gyenge oddson fogadható, amiben egyértelműen nincs érték.

A csoportban már találkoztak a felek, akkor a két cserecsapat csatáját a belgák nyerték meg, ezúttal viszont mind a két oldalon a legjobbak léphetnek pályára. A belga "A" garnitúra pedig az angol "A" előtt jár véleményem szerint, így azon a véleményen vagyok, hogy Belgium örülhet majd a találkozó végén.

Tipp: Belgium végez a 3. helyen @ 1.66    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Mivel mindkét csapat a fináléról álmodott, ezért szerintem nagyon leülhetett a hangulat mindkét oldalon. Azzal együtt, hogy ez mégiscsak egy vb-bronzmeccs, könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a szövetségi kapitányok ezúttal olyan játékosoknak is lehetőséget adnak, akik a torna ezen fázisáig még nem nagyon kaptak lehetőséget.

Ahogy a bevezetőben is írtuk, két csalódott csapat meccse lesz ez. Túlzottan sok motivációt nem látok a csapatokban, persze a becsület viszi majd őket előre. A csoportkörben is játszott egymással a két csapat, így sok újdonságot nem fognak tudni mutatni egymásnak.

Nálam az egy reális forgatókönyv, hogy amennyiben az egyik csapat előnybe kerül, a másik feladja, vagy fogalmazzunk úgy, hogy nem lesz már benne elég tűz a küzdéshez és a fordításhoz.

Nem várok jó meccset, ezért az ázsiai hendis undert választom.

Tipp: Ázsiai gólszám - 3 alatt@1.75    

Varin

Olykor a tippmesterek is ellentmondanak egymásnak, nos ez is egy ilyen helyzet, így mr.blonde kolléga utólagos engedélyével, vitatkoznék vele :)

A bronzmeccsek valóban a csalódottak csatái, de ha torna előtt megkérdezzük Martínezéket vagy Southgate-éket, hogy aláírják-e a bronzmeccset, alighanem különösen Angliában maguk faragták volna ki a pennát a szignóhoz. Remek eredmény ez, meggyőződésem, hogy vb-címmel felérő ünneplést kap majd a győztes fél, hiszen Anglia 52 éve nem nyert érmet, míg Belgium soha.

A csoportkörben játszottak egy olyan meccset, amelyről lehet, hogy soha nem tudjuk meg, hogy meg akarta-e nyerni egyáltalán valamelyik fél, de itt most kétségtelenül a győzelemre hajtanak majd. Pokoli fáradtak mind fizikálisan, mind mentálisan a srácok, nem hiszem, hogy agyontaktikázzák ezt a mérkőzést.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy 44 éve nem született 3 gólnál kevesebb a bronzmeccseken...

Tipp: Ázsiai gólszám - 3 felett@1.85   

gb1

Ha az angolok csalódottsága tovaszáll, akkor majd realizálhatják, hogy így is bőven várakozáson felül teljesítettek, míg a belgáknak ez volt a minimum elvárás a torna előtt. Nagy kérdés mindkét oldalon, hogy az elődöntő elbukása mennyire maradt ott a fejekben (a nyilatkozatok alapján a Háromoroszlánosok a szomorúbbak, Lukakuék inkább dühösek) de a papírforma alapján a Vörös Ördögöknek áll a zászló. 

Az "Aranygenerációként" aposztrofált belga válogatottra lehet, hogy túl nagy terhet rótt ez a jelző, ám a harmadik hellyel is bizonyíthatják, hogy rászolgáltak az elnevezésre. A franciák elleni zakó előtt 24 meccses veretlenségi szériában voltak és a kisiklás gyors korrigálásával szerintem felállhatnak a dobogó harmadik fokára. 

Tipp: Belgium végez a 3. helyen @ 1.66      


Ti mire fogadnátok a Belgium - Anglia  meccsen?

[2059649] 2018-07-14 16:00:00 Belgium - Angliax;