Foci-vb 2018

Ezt várjátok Ti - A kimenetelt leszámítva szépen megoszlanak a vélemények

Olvasóink szép számmal osztották meg tippjeiket a világbajnokság helyosztójáról - lássuk mi rajzolódott ki belőle.

Idővel megszépül majd a bronz is, már ha meglesz. fotó: archív

A világ legnézettebb tornájának harmadik helyéért két csalódott válogatott, a belgák és az angolok csapnak össze szombaton 16 órától Szentpéterváron.  

1x2    
Belgium Döntetlen Anglia
2.15 3.40 3.15

A Vörös Ördögök franciáktól elszenvedett veresége aligha sokkolta a világot, ám rámutatott pár komoly hiányosságra Roberto Martinez csapatánál. A rendkívül fegyelmezett és szervezett védelemmel nem nagyon tudtak mit kezdeni a belga szupersztárok, De Bruyne és Lukaku játékát hosszabb periódusokra nullázni tudták Varane-ék.

Az angolok elődöntője sokkal fájóbb lehetett, hiszen az hagyján, hogy a bukik szerint jóval esélyesebbek voltak a fináléba jutásra, mint a horvátok, de még a vezetést is megszerezték a meccs korai szakaszában. A második félidőben aztán nem bírtak a horvátok nyomásával és Soutuhgate sem tudott megfelelően belenyúlni a meccsbe, a többi pedig már történelem.

Ezzel a teherrel és csalódottsággal kell tehát játszani a feleknek, ami aligha lesz egyszerű, sőt sokak szerint kínzás lejátszatni a bronzmeccset.

Az esélyekről mi már kifejtettük véleményünket tippmesteri cikkünkben, lássuk, hogy Ti miként vélekedtek a vb utolsó előtti meccséről.

A háromesélyes fogadásban tízből heten a belgáknak szavaztok bizalmat, erre jelenleg 2.15-ös szorzóval lehet fogadni. Rutinos bloggerünk, "bjani55" az alábbi indoklással támasztotta alá tippjét. "Belgium méltó ellenfél volt Franciaországgal szemben. Tudjuk mire voltak képesek, de most semmi nem jött össze nekik! Pedig egységes csapat és igen jó játékosokból áll. Most pedig megszerezhetik a bronzérmet és ők lehetnek a világon a legjobb harmadikok. Nagy dicsőség ez akkor is, akárki akármit mond. Anglia döntőt szeretett volna játszani, de nekik sem sikerült...Pedig igen jól helyt álltak, de a labda gömbölyű. Nagy játékosaik vannak tehát még a bronzot ők is megszerezhetik.

Nagy küzdelem lesz az biztos, de most én kicsit jobb csapatnak tartom Belgium válogatottját!

Már-már megszokhattuk, hogy a "mindkét csapat lő gólt" a favorit tippek közé sorolható, hiszen általában legalább 90 százalék várja ezt, most az arány azonban csak 67-33 az "igen" javára. A világbajnokságon debütáló "döntetlennél a tét visszajár" is népszerű - az erre voksolók 100 százaléka a belgát pipálta be.

Minden más tételnél rendkívül megosztóan vélekedtetek - a 2.5 gól alatt/felettre és a melyik félidőben lesz több gól ugyanannyi/másodikban opciókra jelen állás szerint egyaránt 57-43 százalék arányban szavazott a Hathármas olvasóközönség.

Ti milyen tippet küldtök harcba a bronzmeccsre?

 

 

 

[2059649] 2018-07-14 16:00:00 Belgium - Angliax;