Tenisz

Bátor fogadással támadunk Kerber és Serena döntőjén - napi tippek Wimbledonra

megosztom

Szombat délután a hölgyeknél bajnokot avatnak Wimbledonban, a döntő kérdése pedig, hogy Angelique Keber először vagy Serena Williams nyolcadszor lesz az All England Club királynője.

Az amerikai legenda már így is hatalmas hőstettet vitt véghez azzal, hogy 36 évesen, édesanyaként, a visszatérését követő negyedik versenyen Grand Slam-fináléba jutott. Ha meg is nyerné a döntőt, azzal végképp beírná magát a történelemkönyvekbe, hiszen 24 major trófeával holtversenyben állna az élen Margaret Courttel. 

Fogadás a győztesre    
Angelique Kerber Serena Williams
2.45 1.40
Fogadási határidő: 15:00

Kerber személyében viszont egy olyan kihívója lesz Williamsnek, akitől már kapott ki Grand Slam-döntőben, méghozzá a 2016-os Australian Openen. Tény, hogy az a németnek egy szenzációsan sikerült éve volt, ám a tavalyi visszaesését követően idén ismét kezdi megközelíteni a topformáját. Ez már Melbourne-ben és Párizsban is megmutatkozott, így semmi meglepő nincs abban, hogy újra wimbledoni döntőt játszhat. 

Két éve éppen Serenától kapott ki a fináléban, aki két melós szettben tudott visszavágni a melbourne-i fiaskóért. 7-5, 6-3-mal ért véget a 2016-os fináléjuk és az amerikai egyszer sem veszítette el az adogatását. Meglepő lenne, ha ezt most megismételné, noha, az egész tornán jól működött a szervája, viszont Kerber a világ egyik legjobb fogadója. 

Revansra készül Kerber. - Fotó: Wimbledon

Ami Serena favorizálását illeti, nem szálltak el a bukik, de még így is inkább a német oldalán van az érték.

Azt nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy az amerikainak nem volt igazán nehéz útja. Persze egy Kiki Mladenovic, Camila Giorgi vagy éppen Julia Görges nem számít könnyű ellenfélnek, ugyanakkor nem is tartoznak a legnagyobb klasszisok közé. Giorgi például első GS-negyeddöntőjét, míg Görges első GS-elődöntőjét vívta Serena ellen. 

Kerber ezzel szemben olyan szívós ellenfeleket győzött le, mint Darya Kasatkina és Jelena Ostapenko, de Naomi Osaka ellen is lehetett félnivalója. 

A német bőven megtapasztalta már, hogy milyen Grand Slam-döntőt játszani Williams ellen, Wimbledonban sem lesz új az érzés, szóval tudja mire számíthat. Serena lesz az agresszor, de nem vagyunk benne biztosak, hogy kész a tenisze egy Kerber szintű ellenfél ellen, tehát úgy véljük, hogy a germán brusztolós kontratenisze lehet a nyerő. 

Angelique Kerber-Serena Williams
hatharom.com
Kerber nyeri a döntőt
@2.45
Fogadási határidő: 15:00
További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet.com-ra, ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére. Illetve látogass el a torna fórum topikjába, ahol ugyancsak számtalan tipp közül szemezgethetsz vagy oszthatod meg saját gondolataid.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!

megosztom