Nemzetközi kupák

Ötszörös pénzt érne a Fradi bravúrja

Három magyar csapattól is győzelmet várnak a nemzetközi bukik, de a Fradi dolga nehéz lesz Izraelben.

Fotó: Origo

Nem indult jól magyar szempontból a 2018/19-es kupaidény, mind a Bajnokok Ligájában, mind az Európa Ligában nyeretlenek maradtak csapataink. Van azonban még lehetőség a javításra, hiszen egyik csapat helyzete sem kilátástalan, ráadásul három közülük otthon játssza visszavágóját, így talán nem esik ki minden magyar kupainduló július közepére. Az első oddsok alapján már következtethetünk is az esélyekre.

Nemzetközi fogadóirodák átlagoddsai
  1 x 2
Videoton-Dudelange (1-1) 1.41 4.59 7.05
Maccabi Tel-Aviv-Ferencváros (1-1) 1.75 3.42 5.21
Honvéd-Rabotnicki (1-2) 1.79 3.33 4.61
Újpest-Neftci Baku (1-3) 2.18 3.30 3.41

Ami a bajnokcsapatot, a Videotont illeti, a luxemburgi 1-1-et követően Felcsúton illene kiütnie a miniállam bajnokcsapatát. Az 1.41-es odds előrevetíti, hogy valóban a fehérvári gárda továbbjutása várható, ráadásul a luxemburgi gárda az utolsó nyolc európai kupameccséből hetet elveszített és 18 gólt kapott.

Ami az EL-csapatainkat illeti, az újpestiek kétgólos veresége nagyon fájó lehet, hiszen a lila-fehérek szerezték az első gólt Bakuban, ám Pajovics kapus érthetetlen hibáinak köszönhetően az előny az azerieknél van. A hazai siker ugyan nem tűnik kizártnak, ám a mieink hendikepes sikerére már 4 feletti szorzóval jöttek ki az első nemzetközi bukik, így Vignejvicsék továbbjutásában ne nagyon bízzunk.

A Budapest Honvédnak viszont elég lenne egy sovány 1-0 is a továbbjutáshoz, márpedig az irodák szerint favorit Supka Attila csapata. A mieink szkopjei játéka azonban aggódásra adhat okot, a kispesti gárda támadójátéka még nagyon messze van a késztől. Mindezek szellemében nem lesz egyszerű dolga a Honvédnak.

Ahogyan a Ferencváros továbbjutása is bravúrral érne fel, hiszen vagy győzniük kellene Bödééknek Izraelben vagy pedig legalább egy kétgólos döntetlent játszaniuk. Doll csapatának sikere 5-szörös átlagodds felett fizet, ami alapján úgy tűnik, idén sem lesz nagy menetelés a Fradi kupaidényéből.

Szerintetek a négyből hány csapat juthat tovább?