Sportfogadás

Bő negyedmilliót kaszált a Hatháromnak köszönhetően!

Olvasónk az Európa Ligára adott tippjeinket küldte játékba, s ennek köszönhetően bő negyedmilliót kaszált!

A hatharom.com szerdán publikálta azt a cikkét, amelyben arra hívtuk fel Olvasóink figyelmét, hogy mire érdemes fogadni az Európa Ligában. A cikkben a Rudar Velenje-Tre Fiori és az UE Engordany-Kairat Almaty mérkőzésekkel kapcsolatosan fejtettük ki véleményünket.

Ezen tippek pedig megtetszettek Ricardinho nevű olvasónknak, aki nem először hallat magáról az oldalon, ő volt az a játékos, aki felhívta figyelmünk a hétvégi "norvég bravúrra". Nos, Olvasónk az esélyesebb csapatok góljaira kínált fogadásokban látott fantáziát, s nem is kellett csalódnia.

A szlovén Rudar Velenje ugyan a szünetben csak 1-0-ra vezetett, de a második félidő első négy percében kétszer is betalálva zöldítette be Olvasónk fogadását, s egyébiránt végül meg sem állt hét lőtt gólig. A kazah Kairat Almaty jobban kezdett, hiszen már a 25. minutumban két lőtt gólnál járt, ám végül a 90. percben lőtte be harmadik találatát, amelyet két magyar játékos (Elek Ákos passzát Eppel Márton váltotta gólra) hozott össze, így duplán örülhetett Ricardinho.

A játékosunk szóló fogadásokat kötött, háromszor küldte játékba a Rudar Velenje góljainak számát (összesen 114 ezer forint értékben 1.70-szeres oddson), illetve kétszer fogadott a Kairat Almaty találatainak számára (összesen 43.8000 forint értékben 1.90-szeres és 2.05-szörös szorzón), s összességében 280.590 forintot kaszált a tippjeinknek köszönhetően!

Íme, a nyertes szelvények:

A nyertes tippekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!