Európa Liga

Mégsem tuti, hogy harangoztak az Újpestnek?

A Baku nyitóoddsa úgy megszaladt, mint Mbappé az argentinok ellen - nehéz erre magyarázatot találni.

Zsótérék az ausztriai edzőtáborban. fotó: ujpestfc.hu

Csütörtök este héttől az Újpest is megkezdi az európai kupaszereplést, mégpedig a bakui Dalga Arenában.

1x2    
Neftcsi Baku Döntetlen Újpest
2.05 3.05 3.35

A Neftcsi az azeri Premier League harmadik helyén zárta a májusban véget ért bajnokságot és meglehetősen jó formában hozta le utolsó meccseit. A legutóbbi öt párharcukból négyet megnyertek és többek között verték az arany- és ezüstérmes Quarabag és Gabala csapatait is. Ahogyan azt már korábbi cikkünkben is írtuk az azeri klubfutball kétségtelenül sokat fejlődött az elmúlt évtizedben, de a Neftcsi nem tűnik olyan vészes ellenfélnek, bár az kétségtelen, hogy 2012 óta folyamatosan próbálkozhat az Európa Liga-selejtezőben.

Érdekesség, hogy a külföldi bukiknál 1.58-1.60 körüli nyitóodds volt a Baku győzelmére, ám ez felszaladt egészen 2.10-2.15-ig!

Ami szintén jól jöhet Zsótéréknak, hogy azeri ellenfelük lábában mindössze egyetlen felkészülési találkozó van, míg a lilák már kétszer pályára léptek, igaz, győzelem nélkül. Összességében jó a hangulat a csapat háza táján, hiszen a tavalyi célokat túlteljesítették a Magyar Kupa megnyerésével és a bajnoki bronzot is sikerként könyvelték el.

Az azeri út nem ment zökkenőmentesen, hiszen a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel. Az Újpest két kulcsfontosságú játékosa sajnálatos módon nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, ezért a csütörtöki meccsen nem léphetnek pályára. Diallo Alassane és Nwobodo Obinna a csütörtök hajnali 6 órakor induló, menetrend szerinti járattal utaznak vissza Magyarországra. 

Vignjevics kerete
Pajovic Filip, Banai Dávid, Gundel-Takács Bence, Szűcs Kristóf, Litauszki Róbert, Bojovic Mijusko, Balázs Benjámin, Pávkovics Bence, Dzenan Burekovic, Cseke Benjámin, Diallo Alassane, Sankovic Bojan, Nagy Dániel, Tischler Patrik, Zsótér Donát, Viktor Angelov, Nwobodo Obinna, Pauljevic Branko és végül Novothny Soma.

A lilák támadója, Nagy Dániel a következőket mondta a klub portáljának.

Nagyon kimerítő úton vagyunk túl, rengeteget utaztunk, el is fáradtunk. Minden bonyodalom ellenére, a nehézségekkel már nem foglalkozva, minden energiánkkal azon leszünk, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk a csütörtöki mérkőzésen.

(...) A hotel kiváló, olyan helyen vagyunk, ahol adottak a körülmények arra, hogy kipihenjük magunkat és felkészüljünk a nagy napra” - mondta a HSV (Hamburg) csapatát is megjárt Nagy.

Nos fogadási szempontból nemigen vagyunk könnyű helyzetben, sem információ, sem közelmúltbeli statisztika nem áll elegendő mennyiségben rendelkezésre. Az egyik legjobbnak tűnő opció a lilák lövetése lehet, amelyre @1.45-ös szorzót kínál az állami iroda.

 

  • Vendégcsapat - Gólszám 0.5 - több @1,45    

 

Ti mire számítotok Vignjevics fiaitól?

 

 

 

 

[2790280] 2018-07-12 19:00:00 FK Neftchi - Újpestx;