Sportfogadás

A fogadók szembemennek a bukmékerekkel

A magyar sportfogadók szerint a Ferencváros hazai pályán képes lehet legyőzni a Maccabi Tel-Aviv együttesét.

A fogadók Dibuszékkal tartanak. - Fotó: fradi.hu

A négy nemzetközi kupában viaskodó csapatunk közül csütörtökön kora este a Ferencváros is megkezdi szereplését az Európa Ligában, a zöld-fehérek az izraeli Maccabi Tel-Aviv csapatát fogadják. A felek közül a magyar gárda alakult át jobban a nyári szünetben, a vendégek szinte alig változtak valamit.

Ennek is köszönhető az, hogy a párharc előtt a szakírók szerint a Maccabinak nem csak a továbbjutásra van nagyobb esélye, hanem arra is, hogy már az első mérkőzésen nyerni tudjon, hiába játszik idegenben.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Maccabi Tel-Aviv
3.05 3.25

2.28

Így vannak ezzel a bukmékerek is, akik igaz, hogy szoros mérkőzésre számítanak, de az izraeli gárdát hozták ki esélyesebbnek. A     perpillanat a vendégekre 2.28-szoros oddsot ajánl, az FTC-re 3.05-szöröst, míg a remi 3.25-szörös szorzón fogadható.

A honi sportfogadók viszont fordítva látják az esélyeket, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 48 százaléka a Ferencvárosra 37 százalék a Maccabira, míg 15 százalék döntetlenre tett fel pénzt. Vajon kinek lesz igaza, a fogadóknak vagy a bukmékereknek?

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit várunk a meccstől, akkor kattints ide!

[2790290] 2018-07-12 19:00:00 Ferencváros - Maccabi Tel Avivx;