Foci-vb 2018

Parádés oddson sárgázhatjuk a balhés horvátot

  • varin

Domagoj Vida eddig visszafogta magát a szabálytalanságokat illetően, ám most elő kell vennie a pokróc stílusát.

Feszült, izgalmas, kemény mérkőzés várható ma este a horvát és az angol csapat között a világbajnokság második elődöntőjén. A 90 (de akár 120) perces csatához pedig egy határozott, kemény spori dukál, aki nem fél előhúzni a zsebéből a lapokat. Ha terveink beigazolódnak, a Cakir-Vida koprodukcióból jó oddson kaszálhatunk egy sárga lapot.

Jelentkezem egy sárgáért! - Fotó: Yahoo

Habár eddig a copfos horvát nem faultolta agyon magát a vb-n, a horvát csapat eddigi meccsein nem is volt különösebb szükség erre, viszont az angolok elleni mérkőzésen valószínűleg a szomszédaink kényszerülnek majd a védekezésre és az óvatosabb futballra.

Vida karrierátlaga mind válogatott, mind klubszinten körülbelül öt mérkőzésenként egy sárga.

A Besiktas játékosa kapcsán ráadásul nem nehéz arra gondolni, hogy feszült lesz a hangulat és az orosz szurkolók nem fogadják majd túl nagy szeretettel a 29 éves hátvédet, hiszen az elmúlt napokban nem a góljával, hanem az ünneplésével került az újságok címlapjaira.

Mint ismert, az oroszok elleni negyeddöntőt követően Vida Ukrajnát méltatta, amely ha valahol, hát egy oroszországi tornán nem biztos, hogy nagy tiszteletet vív ki a helyieknél. A játékos kapcsán egyébként felmerült az eltiltás lehetősége is, ám végül csak figyelmeztették a korábban Kijevben futballozó bekket.

Amellett, hogy Cakir spori nem tartózik a félős játékvezetők közé (két meccsen kilenc sárga), a háromoroszlános válogatott meccsei is igen lapdúsra sikeredtek eddig, öt meccsen ellenük 13 lapot osztottak ki a játékvezetők, vagyis átlagosan közel 3 ellenfelet figyelmeztetnek a sporik.

Az eltiltástól ugye már nem kell félni a torna ezen szakaszában, így be-becsúszhat egy taktikai fault, amellyel megakadályozhatják az angolok gyors kontrajátékát.

A halványzöld irodánál ráadásul 4.50-es oddson fogadhatunk, míg a konkurens bukinál ez az odds csak 3.25. Illetve ha valamilyen csoda folytán Vida mégsem kezdene, feltett tétünket itt visszakapjuk.

hatharom.com
Domagoj Vida lapot kap
Odds: 4.50
[2059648] 2018-07-11 20:00:00 Horvátország - Angliax;