Foci-vb 2018

Amerikában fáj a legjobban Anglia menetelése

A vegasi bukmékereknek igencsak rosszulesik Gareth Southgate válogatottjának elődöntője.

Megállíthatatlanul menetel és már az elődöntőnél jár az angol válogatott az oroszországi világbajnokságon. Gareth Southgate csapata ráadásul favoritnak számít a legjobb négy között is, hiszen ellenfelük a vélhetően hullafáradt horvát csapat, amely már két tizenegyespárbajt is túlélt. A futballáz tapintható a szigetországban, amelynek hatása úgy tűnik, a tengerentúlra is nagyon hamar elért.

A Coversnek nyilatkozó szakértők ugyanis arról meséltek, hogy hiába az Egyesült Államok nem a futball őshazája, ilyenkor még az amerikaiak is örömmel fogadnak a labdarúgásra, különösen, mert a major sportok közül jelenleg az MLB fut. Elsőként az egyik ír bukméker szóvivője, Lee Price mesélt az eddigi tapasztalatairól.

Fotó: Sky

"Nagyon messze Anglia jelentené számunkra a legnagyobb bukást. Bármi más lesz a vége, mint Anglia vb-győzelme, már jól járunk, de az nagyon fájna anyagilag, ha Southgate legényei emelnék magasba a trófeát. Ez az úgynevezett patriotikus fogadási stílus persze nem idegen az angoloktól és úgy véljük, ez csak tovább fog folytatódni, ha esetleg a döntőbe jutnak" - mondta a PP monogramú buki embere.

Az egyik nevadai iroda embere pedig arról nyilatkozott, nem csak a vb-győzelem lenne nagyon fájó számukra, de minden egyes meccs, amikor az angolok nyernek, egy újabb pofonnal ér fel.

"Ma is nagyot buktunk... A torna elején még semmi érdemleges vagy egyedi nem történt, de azóta sok dolog átíródott. Ahogy előrébb jutnak az angolok, úgy bombázzák a fogadók egyre nagyobb téttel a győzelmeiket és a végső sikerüket. Ráadásul a mostani körben sokan már hendivel is fogadtak Kane-ékre, még nagyobb kifizetést generálva ezzel" - mondta Johnny Avello.

A vegasi bukmékerek egyébként arról is meséltek, hogy Belgium lenne számukra a második legrosszabb kimenetel, ez körülbelül nullázná a bevételeiket a hosszútávú fogadások tekintetében. Ezzel együtt egyébként Price azt is elmondta, mégiscsak jó lenne, ha egy francia-angol döntő jönne össze, hiszen ez olyan mértékű fogadási volument generálna a döntőre, ami még akkor is üdítő lehet számukra, ha végül 1966 után megint Anglia emelhetné magasba a trófeát.

"Felejtsük el inkább Franciaországot, nem ők itt a lényeg. Ha az angolok bejutnak a döntőbe, az egész ország fogadni fog rájuk, míg egész Skócia ellenük. Hihetetlen lesz" - zárta le gondolatait Price.

Ami az esélyeket illeti, szerda este Anglia továbbjutása 1.65-szörös, Horvátországé 2.12-szeres pénzt fizetne a fogadóknak a    -nál.

[2059648] 2018-07-11 20:00:00 Horvátország - Angliax;
Covers