Foci-vb 2018

Erre a két tippre esküsztök a francia-belgán

Olvasóink szerint Belgium nyeri az első elődöntőt, de Franciaország sem marad gól nélkül.

Kedd este az első elődöntőben Franciaország és Belgium méri össze a tudását. A bukmékerek valamivel esélyesebbnek vélik a gallokat, az állami irodában 2.52-es oddsot adnak a franciák, 2.80-as oddsot a belgák sikerére, míg a remi 3.15-ért fogadható.

Ki jut tovább?    
Franciaország Belgium
1.78 1.92

Arról már ebben a cikkünkben korábban olvashattatok, hogy mi melyik csapatot favorizáljuk, most pedig azt nézzük meg, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan tippelitek a meccset. 

Ami a háromesélyes fogadásokat illeti, a többségetek szembemegy a fogadóirodákkal és a brazilokat verő Belgium győzelmére fogad, egészen pontosan a tippek 48%-a érkezett Roberto Martinez fiaira. 29%-otok véli úgy, hogy Franciaország igazolja a "papírformát", míg 23%-otok szerint a két csapat nem bír egymással a rendes játékidőben. 

Szokás szerint népszerű fogadási piac a mindkét csapat szerez gólt opció. Itt ismét nagy az egyetértés, ugyanis egyelőre az összes tipp arra érkezett, hogy mind a franciáknak, mind pedig a belgáknak sikerül legalább egyszer betalálnia. Ez egyezik a fogadóirodák gondolatával, ugyanis ez az opció 1.70-ért fogadható. 

A többség szerint tehát Belgium nyer, de legalább egy gólt Franciaország is szerez. Ez a kombináció irodától függően durván ötszörös pénzt fizet.

 

 

 

 

[2059647] 2018-07-10 20:00:00 Franciaország - Belgiumx;