Foci-vb 2018

Meg sem kell várni a végét, már triplázott a fogadásunk

  • ivan
megosztom

A horvátok bejutottak a legjobb négy közé, ezzel pedig szépen lehetett keresni. Legalábbis annak, aki olvasta a cikkünket.

Elképesztően drámai körülmények között, büntetőrúgások végén a horvát válogatott szombat este kiejtette a házigazda orosz csapatot, így az ország történetében második alkalommal jutott el az elődöntőig egy világbajnokságon. 1998-ban Davor Sukeréknek nem sikerült a bravúr, Luka Modricék azonban fogadkoznak, hogy túlszárnyalják a nagy elődöket.

Az biztos, hogy a horvát csapat hatalmas küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot ezen a tornán, azonban, hogy képes lesz-e még egy kanyart menni, az már nagy kérdés, hiszen az Anglia elleni elődöntőben a fogadóirodáknál Modricék underdognak számítanak.

Ki jut tovább?  
Horvátország Anglia
2.12 1.57

Azok számára azonban, akik olvasták cikkünket és meg is fogadták tippünket, nem kell megvárniuk a fenti kérdésre a választ. Pontosan 12 napja, a csoportkörök végeztével foglalkoztunk a horvát válogatott vb-esélyeivel, elemzésünkben pedig arra a következtetésre jutottunk, hogy "megéri egy picit bátrabbnak lenni és továbbléptetni a horvátokat a legjobb négyig".

Erre az opcióra akkor kereken hatszoros szorzóval lehetett fogadást kötni az egyik ismert netes bukinál, ahol történetesen kifizetéseket is lehet eszközölni, még a fogadásokat befejezte előtt.

A helyzet úgy áll, hogy jelenleg a megtett tétünk valamivel több, mint háromszorosát lehet kikérni, így pofás kis profittal lehet kiszállni a fogadásból már most is.

Csakhogy a tipp maga úgy szólt, hogy Horvátország az elődöntőben búcsúzik, vagyis elég jó esély van arra - lásd a fenti táblázatot - hogy a teljes, hatos szorzót bezsebeljük.

Ti bent hagynátok vagy kivennétek a fogadást?

 

 

 

 

[2059648] 2018-07-11 20:00:00 Horvátország - Angliax;
megosztom