Tenisz

Közel kétszeres pénzért fogadunk Djokovicsra - napi tippek Wimbledonra

Az egykori világelső szerb klasszistól sima győzelmet várunk a Karen Khachanov elleni nyolcaddöntőben.

Egy nap pihenő után hétfőn a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban. Oddsok alapján a legtöbb párosítás lefutott, ugyanis Roger Federer, Rafa Nadal, Novak Djokovics, Milos Raonic és Juan Martín del Potro szorzója még az 1.15-öt sem éri el. Bátor dolog lenne bármelyikük ellen is fogadni, egyrészről mert eddig jó formát mutattak, másrészről nem érezni az ellenfeleikben a kellő potenciált egy bravúrgyőzelemre. Ötük közül papíron Djokovicsra vár a legnehezebb menet Karen Khachanov ellen, ám látva a szerb formáját, itt sem mernénk meglepetést húzni, sőt...

Olyannyira nem várunk szoros csatát, hogy megkockáztatunk egy Djokovics 3-0-t. A belgrádi klasszis rettentően elszánt, a Kyle Edmund elleni győzelmét követően nagyon jó volt látni a testbeszédén, hogy mennyire meg akarta nyerni a meccset.

Összességében jól is játszott Nole, ugyan az első szettet elveszítette, utána viszont végig tartotta az adogatását, fogadóként pedig komoly nyomás alá tudta helyezni a brit riválisát.

Khachanovnak sem lesz egyszerű dolga adogatóként, főleg, ami a második szervákat illeti. Eddig sem volt túl hatékony, most pedig a világ egyik legjobb fogadója áll majd vele szemben. Az orosznak egyébként jól jött a vasárnapi pihenő, ugyanis két döntőszettes ütközeten van túl. Marcos Baghdatis ellen 2-0-ról engedte vissza a ciprusit, míg Francis Tiafoe ellen neki kellett 0-2-ről felállnia.

Bár nem töltött extra sok időt a pályán Khachanov, de ez a két meccs mentálisan sokat kivehetett belőle. Tavaly Nadal a harmadik körben 3-0-lal állította meg, most pedig Djokovics jelentheti számára a végállomást. A szerbre még várhatóan nagyon nehéz meccsek várnak, így aligha szeretne túlórázni.

Látva Djokovics formáját és Khachanov sebezhető adogatását, úgy gondoljuk, hogy közel kétszeres pénzért jó befektetés a 3-0.

 

  • Szett hendikep - Djokovics 3-0 @ 1.98

 

Éppen Djokovicsék előtt lép majd pályára Gael Monfils és Kevin Anderson, akik a nap egyik legszorosabb meccsét vívhatják. Mindketten rendkívül jó formát mutattak az első héten és meglehetősen könnyedén vették az akadályokat. 

Monfils szokás szerint egy kisebb sérüléssel bajlódik, de úgy tűnik, hogy egyelőre ez nem hátráltatta és erre a meccsre meglehetősen komoly önbizalommal állhat oda, hiszen 5-0-ra vezet a dél-afrikai ellen, igaz, két éve nem találkoztak és Grand Slamen is ez lesz az első randevújuk. 

Érdemes lehet ezen a meccsen bátornak lenni és akár egy magasabb line-ra is behúzni az overt, de a 4.5 szett felett is ülhet.

Gael Monfils-Kevin Anderson
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 41.5
@1.75
Fogadási határidő: 15:15
További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet.com-ra, ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére. Illetve látogass el a torna fórum topikjába, ahol ugyancsak számtalan tipp közül szemezgethetsz vagy oszthatod meg saját gondolataid.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!