Real Madrid

Egy ember kevés, hogy pótolja Cristiano Ronaldót

Nagyot kaszálhatunk, ha Ronaldo mégis Madridban marad, ám Morata ügynöke szerint innen már nincs visszaút.

Kedden várható döntés Cristiano Ronaldo jövőjét illetően, azaz jelen állás szerint holnap állnak ki a média elé a Real Madrid képviselői és jelentik be a portugál Torinóba szerződését. Nehéz hetek állnak tehát a blancók előtt, hiszen egy olyan játékost kell pótolniuk, aki az elmúlt években szinte mindent jelentett a klubnál, így talán egy ember nem is elég CR7 helyettesének - véli Alvaro Morata és Federico Bernardeschi ügynöke, Beppe Bozzo.

Fotó: Marca

"Nagyon izgatottan várjuk mi is a fejleményeket, folyamatosan figyelemmel kísérjük a híreket. Óriási dolog lenne az olasz futballnak Cristiano Ronaldo megszerzése a Serie A-ba" - kezdte Bozzo. A játékosügynök szerint oka van annak, hogy egyelőre húzzák-halasztják a bejelentést, mégpedig az, hogy a Real Madridnak gyorsan meg kell találnia az utódot, utódokat.

"Azt hiszem, innentől már nem táncolhatnak vissza a csapatok. Kiemelten fontos azonban a türelem, hiszen a Juventusnak játékosokat kell eladnia, a Real Madridnak pedig gondoskodnia kell a pótlásról, hogy végbe mehessen az üzlet. Egy futballista ugyanis nem lesz elég CR helyére. Ez egy nagyon fontos biznisz, a torinóiakaknak pedig szerencséjük, hogy van egy olyan elhivatott, lelkes elnökük, mint Agnelli. Úgy vélem, Ronaldo átigazolása egy nagyon jó folyamat kezdete lehet, amely csökkenti a különbséget majd a topcsapatok között. Torinóban új bajnokok születhetnek!" - fejezte be Bozzo.

Sokan egyébként még mindig nagyon szkeptikusak CR7 jövőjét illetően és nem tartják elképzelhetőnek, hogy Ronaldo mindössze 100 millió euró körüli összegért a Juvét választja. Az oddsok azonban igen beszédesek, jelenleg 1.15-szörös pénzt érne az átigazolás, míg 4.20-at a maradás.

Vagy lehet, hogy most lehet igazán nagyot kaszálni Ronaldóval, mert az egész csak kacsa?

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 2-án Ronaldo?
Juventus 1.15
Real Madrid 4.20
Manchester United 11.00
PSG 15.00
Tuttoweb