Heti műsor

A héten győztest avatunk a világbajnokságon!

Végéhez ér a vb és a wimbledoni teniszbajnokság, a magyar csapatok megkezdik a BL- és EL-szereplésüket. Heti műsor.

A hét eseményei

A magyar focicsapatok is megkezdik szereplésüket a nemzetközi kupaporondon, hiszen a Videoton a Bajnokok Ligájába, míg a Ferencváros, Honvéd, Újpest trió az Európa Ligában lesz érdekelt a héten.

A bajnok Vidi a luxemburgi aranyérmes otthonába látogat, ahol az oddmesterek szerint bőven van esélye a győzelemre (H: 3.65 D: 3.20 V: 1.90). A bukik szerint a Ferencváros még hazai pályán is esélytelennek számít a Maccabi TA ellen (H: 3.80 D: 3.15 V: 1.90), Újpest sem rúg labdába Bakuban (H: 1.55 D: 3.25 V: 6.50), míg a Honvédnak lehet keresnivalója Macedóniában, a Rabotnicski otthonában (H: 2.10 D: 3.10 V: 3.20).

A magyar csapatok nemzetközi kupameccseivel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

Vajon kié lesz a trófea? - Fotó: FIFA

A héten már a végjáték következik a labdarúgó-világbajnokságon, kedden és szerdán az elődöntőkre kerül sor, szombaton a bronzmérkőzést, míg vasárnap a finálét rendezik meg Oroszországban.

A világbajnokságra továbbra is kiemelt figyelmet szentel a hatharom.com

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett Bajnokok Ligája és Európa Liga selejtezőinek visszavágóira, barátságos klubmérkőzésekre, és a tavasz-ősz rendszerű bajnokságok összecsapásaira lesz érdemes fogadni.

A teniszezőknél pedig győzteseket avatunk Wimbledonban, hiszen a héten véget ér az év egyik legizgalmasabb Grand Slamje!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!