TipPics

Olvasónk ráérzett a brazilok blamájára, kis híján 54-es oddsot fogott

megosztom

Kis pénzből nagy nyeremény? Alighanem ez minden fogadó álma, olvasónknak pedig most majdnem össze is jött a nagy fogás.

Egy papírforma és egy meglepetésnek nevezhető eredmény született pénteken a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőiben. A francia válogatott Uruguay, Belgium pedig Brazília ellen jutott be a legjobb négy közé és így készülhet a jövő héten esedékes egymás elleni elődöntőre.

Olvasónk, 'badarbence96' kiválóan érzett rá a mérkőzések forgatókönyveire, hiszen kis híján egy 4.10-es valamint 7.00(!) szorzót csípett meg a két találkozóval. Az első negyeddöntőben azonban sajnos kicsit túl korán jött a franciák vezető gólja, míg a második találkozón gólokat és belga győzelmet várt. A néhány perc híján gigantikusat nyerő szelvény így is elismerést érdemel, főleg, miután a tippmestereink véleménye szerint is favorit Mannarino 3-2-re legyőzte Medvedevet Wimbledonban, amivel még egy 1.90-es szorzóval növelte hármas kötését.

Sajnos tehát a kombi nem zöldült be teljesen, de a játékos megérzéséhez így is gratulálunk, hiszen nem múlt sokon egy igencsak zsíros, 54-szeres odds behúzása. Reméljük legközelebb több sikerrel jár!

 

Az ötletekhez gratulálunk, várjuk a további nyertes - vagy éppen peches - szelvényeket!

hatharom.com

megosztom