Átigazolás

Így kell eladni magad pár jó meccsel - Pavardot ostromolják a kérők

  • gb1

A fiatal francia tehetségért beállt a sorba a Real Madrid, Bayern München, Manchester City trió - megvan hová kerülhet.

A francia válogatott 22 éves szélső védője szó szerint belőtte magát a köztudatba, miután az Argentína ellen aratott 4-3-as győzelem alkalmával óriási gólt bombázott a tehetetlen Armani hálójába. Még nem biztos, hogy a vb legszebb gólja lesz, de hogy a top 3-ban végez, az fix.

A német Süddeutsche Zeitung máris tudni véli, hogy a VfB Stuttgart rendkívül összetett tudással megáldott játékosa, aki a vb egyik nagy felfedezettje lehet, hirtelen nagyon kelendő lett. Bejelentkezett érte többek között a Real Madrid és a Manchester City is, ám Pavard a Bundesligában óhajtja folytatni a karrierjét és egyre valószínűbb, hogy azt a Bayern München színeiben teheti meg a jövőben.

Pavard 2016 nyarán került a Lille csapatából Stuttgartba és kulcsszerepet játszott az együttes visszajutásába a másodosztályból az élvonalba.

Bár a Bőrnadrágosok viszonylag jól el vannak látva a védőszekcióban, mégis ráfér a vérfrissítés a csapatra, amely simán hajlandó lenne kipengetni a 35 millió eurós kivásárlási árat. Persze ez lehet nem lesz könnyű, hiszen a Stuttgart minden áron szeretné megtartani egyik legjobbját.

Nem csinálunk abból titkot, hogy a kivásárlást leghamarabb 2019-ben szeretnénk látni, annak ellenére is, hogy így sok pénzt bukhatunk!

- mondta meglehetősen őszintén a klub sportigazgatója, Michel Reschke a Sport Bildnek, aki arra célzott, hogy most jóval nagyobb összegért tudnák értékesíteni, mint jövőre fix áron (szerződése így lett alávésve).

Pavard a Les Bleus-zal pénteken a világbajnokság elődöntőjében lép pályára és Uruguay csapatával néz farkasszemet.

[2059643] 2018-07-06 16:00:00 Uruguay - Franciaországx;