Sportfogadás

200 ezres nyereményt hozott össze olvasónk a Tippmixpro-nak köszönhetően

Alábbi cikkünkben iskolapéldáját láthatjuk annak, hogyan és hol lehet jó speciális fogadást kötni a vb-re.

ZeBerDee10 nevű olvasónk igen komoly tanúbizonyságot tett arról, hogy a világbajnokságon nem csak a szokásos fogadási típusokkal (háromesély, gólok száma, stb.) lehet bankot robbantani, hanem a speciális fogadásokkal is.

Felhasználónk a Svédország-Svájc mérkőzést szemelte ki magának, ahol arra fogadott, hogy a csapatok kevesebb, mint 3,5 sárga lapot hoznak össze. Noha a 68. percben Granit Xhaka már a harmadik sárga kártyát kapta a találkozón, végül nem került kiosztásra több ilyen színű lap, s végül bejött ZeBerDee10 fogadása. Olvasónk egyébiránt 138.500 forintot tett kockára, és összesen 332.400 forintot kapott vissza, vagyis tisztán 193.900 forintot (nagyjából egyhavi átlag nettó bér perpillanat hazánkban) nyert.

És itt fontos kiemelni azt, hogy ha ZeBerDee10 rutinosan a     fogadóirodát választotta speciális fogadásához, hiszen, ha valamely online bukmékernél adja játékba tippjét, akkor csúnyán bukott volna. A mérkőzés hosszabbításában ugyanis Michael Lang a kiállítás sorsára jutott, ami a külföldi bukiknál két pontot jelent, míg a    -nál ez a tény nem befolyásolta felhasználónk szelvényét.

Íme a nyertes szelvény: