Sportfogadás

Hatalmas profitözönnel indult Wimbledon - még nem késő csatlakozni!

A Logibet két teniszguruja már az első nap rendesen odacsapott a fogadóirodáknak.

Hétfőn délben elrajtolt a 2018-as wimbledoni tenisztorna, amelyet a Logibet legjobb tenisztipsterei, varin és MoneyMaker is kiemelt figyelemmel kísérnek. Ezt jelzi a két tipster első napi teljesítménye is, hiszen a rutinos rókák nem akármilyen mérleggel zárták az első napot.

MoneyMaker, a Logibet negyedik legjobb tippmestere egy laza 4/4-es mutatóval rukkolt elő, amely +14 egységet jelentett a vásárlóinak. "MM" többek között Babos Tímeát is sikerrel verette, de a legnagyobb plusz az Albot-Carreno Busta mérkőzésen jött össze, ahol a felek igen simán szállították az overt, hiszen csak döntő játszmában dőlt el a találkozó.

Csatlakozz a nyerők táborhoz a képre kattintva!

Varin ennél lényegesen izgalmasabb napon van túl, hiszen elbukta ugyan 23-szoros szorzójú longterm-tippjét, ám két igen zsíros oddsnak köszönhetően bőséges profitra tett szert a vásárlóinak. Partneroldalunk vezető tipstere a férfiaknál és a nőknél is fogott egy-egy hatalmas oddsot, Wawrinkát Dimitrov ellen 4.34-ért, Dulgherut pedig Kristyna Pliskova ellen 4.70-es oddsért, amely +24.21 egységet ért a fogadóknak.

A két tippmester tehát mindössze egy nap alatt +38 egységet nyert, amely látva az all time statisztikájukat teniszből, egyáltalán nem meglepő.

Szerencsére a teniszszezon legfontosabb tornája még szinte alig kezdődött el, így nem késő csatlakozni a Logibethez. Ráadásul a világbajnokság végjátékához érkezve, illetve a már emlegetett és aranybányaként aposztrofált barátságos mérkőzéseknek köszönhetően elegendő táptalaj akad a Logibet tippmestereinek, hogy az év második felét is masszív plusszolással kezdjék! És ne felejtsük el a pokolian tehetséges és remek teljesítményt nyújtó onlyvape-et sem!

Csatlakozzatok tehát partneroldalunkhoz havi 19 euróért, amelyért továbbra is minden tippmester minden tippjéhez hozzáférhettek egy teljes hónapig, a tippekről ráadásul e-mailben kaptok értesítést!