Foci-vb 2018

Ezt a masszív szorzót ajánljuk az angolok nyolcaddöntőjére

Hat nyolcaddöntőből ötször zöldült ez a tipp és a háromesélyesnek tűnő esti derbin újra beeshet..

Kedd este nyolctól Anglia és Kolumbia nemzeti tizenegye a moszkvai Spartak Stadionban csap össze az utolsó kiadó negyeddöntős helyért.

1x2    
Kolumbia Döntetlen Anglia
3.85 3.05 2.08

Az angol szurkolók jobb forgatókönyvről nem is álmodhattak volna, hiszen a csoportküzdelmek után a könnyebbik ágra kerültek és megnyílt előttük az út, hogy 1990 után ismét (legalább) az elődöntőig meneteljenek. Amennyiben sikerrel veszik a kolumbiai akadályt a legjobb nyolc között, a Svájc-Svédország győztesével játszhatnak, a négy között pedig az orosz-horvát továbbjutója lesz az ellenfél.

Bejött a mesteri terv?

Gareth Southgate nem véletlenül aposztrofálta ezt az utóbbi évtized legfontosabb meccsének, ám a sajtónak rendkívül higgadtan arról beszélt, hogy sorsuk teljes mértékben a saját kezükben van. A mester annak ellenére is magabiztos, hogy a remek első két meccs után a harmadikon 1-0-ra alulmaradtak a belgák ellen - ahol valljuk be könnyen lehet, hogy annyira nem is akartak nyerni.

Úgy gondolom, hogy az élet (is) a felbukkanó lehetőségek megfelelő irányításáról és kihasználásáról szól. Már korábban is megmondtuk, hogy nem akartuk, hogy elnyomjanak minket ezen a tornán és eddig is támadólag léptünk fel.

A felkészülésünk remekül haladt, ám most eljött az idő a tettekre. Ezeken a meccseken nüanszok dönthetnek, így résen kell lennünk és be kell húznunk ahhoz, hogy tovább meneteljünk."

- mondta Southgate, aki úgy fogalmazott, hogy a trójaiakhoz hasonló módon készültek fel a párharcra.

Különösen fontos meccs ez Angliának, hiszen 2006 óta nem nyertek egy meccset sem az egyenes kieséses szakaszban.

Akiben joggal bízhatnak, az az eszméletlenül jó szezont futó Harry Kane. A támadó már öt találatnál jár a tornán és vezeti az Aranycipőért folytatott különcsatát. Amennyiben a Tottenham büszkesége beveszi Kolumbia hálóját is, 2.05-ös megtérülést kapunk a    -tól.

Az angolok kapusa, Jordan Pickford ellenben nem volt mindig a helyzet magaslatán és ez is közrejátszhat abban, hogy az egyik legkiegyenlítettebbnek ígérkező nyolcaddöntő a korábbiakhoz hasonló nyitott mérkőzéssé alakul. 

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax

Kolumbia viszonylag stabilan teljesítve jutott a legjobb tizenhat közé. Az első meccsen hat perc után ember- és egygólos hátrányba kerültek és a 2-1-es vereség ellenére pozitív előjeleket mutattak. Ez be is teljesedett a lengyel majd a szenegáli válogatott legyőzésével és villámgyors támadóik, a Walker-Stones-Maguire triót komoly tesztnek tehetik majd ki.

Ami kisebb aggodalomra adhat okot a Kávékészítőknek, hogy legnagyobb sztárjuk, a 2014-es vb legtöbb gólt szerzett játékosa, James Rodriguez összeszedett egy kisebb sérülést és még mindig nem dőlt el, hogy tudja-e vállalni a játékot.

Trénerük, a gyakran a támadások mesterének is nevezet José Pékerman az előzetesek alapján 4-2-3-1-es hadrendben küldi pályára fiait, ami alapján nem kontrákra fognak berendezkedni. Kolumbia eddig mindhárom meccsén betalált és a Háromoroszlánosokhoz hasonlóan soha vissza nem térő esély előtt áll, hiszen eddigi legjobb szereplését (negyeddöntő) idén könnyen túlszárnyalhatja.


Angliának eddig mindhárom ellenfele megrezegtette a hálóját és a dél-amerikaiak támadósorának minőségéből kiindulva ez ma sem lehet másképp. Viszont azt nehéz lenne feltételezni, hogy Kane és társai gól nélkül maradnak, így a "mindkét csapat lő gólt" opcióra kínált kettes feletti odds bőven hordoz értéket.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt @2.15    

 

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax;