Sportfogadás

A fogadók sem tudnak mit kezdeni a hetedik nyolcaddöntővel

Jócskán megoszlanak a vélemények a Svédország-Svájc világbajnoki nyolcaddöntőt illetően.

A fogadók sem tudnak mit kezdeni a hetedik nyolcaddöntővel. - Fotó: Zimbio

A világbajnokság hetedik nyolcaddöntőjével kezdődik a keddi nap, amikor is Svédország és Svájc válogatottja méri össze tudását Szentpéterváron.

A felek a "könnyebb", alsó ágon vannak, s a továbbjutó a Kolumbia-Anglia párharc győztesével találkozik majd, avagy a csapatoknak nem csak a mai meccsen, hanem a negyeddöntőben is bőven lehet keresnivalója. Ennek köszönhetően vélhetően egy igen komoly taktikai csatára van kilátás, s nagy valószínűséggel a küzdelem dominálhat majd a jó foci helyett.

1x2    
Svédország Döntetlen Svájc
2.90 2.85

2.60

Mindezt a bukmékerek is érzékeltetik szorzóikkal, hiszen teljesen háromesélyes mérkőzésre van szerintük kilátás, igaz, ha egy hajszállal is, de a svájciak felé tolták el a szorzókat. A     ugyanis a helvétekre 2.60-szoros oddsot ajánl, a svédekre 2.90-szerest, míg a remi 2.85-szörös szorzón fogadható.

A honi sportfogadók sem tudják hova tenni ezt a mérkőzést, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 39 százaléka döntetlenre, 35 százalék Svájcra, míg 26 százalék a svédek sikerére tett fel pénzt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit várunk a meccstől, akkor kattints ide!

[2059637] 2018-07-03 16:00:00 Svédország - Svájcx;