Tipp

2.25-ért ezt a játékos-speckó fogadást nem lehet kihagyni

megosztom

Xherdan Shaqiritól rengeteget várnak a svájci szurkolók, a helvétek "izomemberével" pedig elég szép kis oddsot foghatunk!

fifa.com

Kedden délután 16 órától Svédország és Svájc nyolcaddöntőjével folytatódik a labdarúgó-világbajnokság. A bukmékerek szerint teljesen kétesélyes a párharc, lassú lefolyású, kevés gólt hozó találkozót várnak az irodák, ami az over/under szorzókból is látható.

Az egyik netes iroda játékosokra kínált piacait böngészve megakadt a szemünk egy opción, így egy kettes szorzó feletti fogadást ajánlunk a figyelmetekbe. Az irodánál lehet fogadásokat kötni a játékosok kapura lövéseinek számaira is, a svájciak egyik legnagyobb sztárja pedig elég jó határt és még jobb szorzót kapott az oddsmesterektől.

Shaqirit talán nem kell bemutatni senkinek, egy kiváló felépítéssel rendelkező, rendkívül gyors játékosról van szó, akinek nem kell a szomszédba mennie önbizalomért és bátorságért sem.

Shaqiri egóját csak erősítheti, hogy egész jó vb-t fut idáig, a 3 meccsen 261 percet töltött a pályán, egy gólpassza mellett a szerbek ellen tulajdonképpen az ő hajrágóljával lőtte tovább magát Svájc.

Shaqiri 9 kapura lövéssel próbálkozott eddig a három meccsen, vagyis átlagosan három próbálkozása van egy találkozón, ehhez képest a 2,5-ös határnál az over kapta a nagyobb szorzópárt.

Ebben a formában ez így mindenképpen megérhet egy próbát, hiszen a rendkívül masszívan védekező svédek ellen Shaqiri átlövéseire szüksége lehet a helvéteknek. Fontos megjegyezni, hogy nem kell, hogy eltalálja a kaput a támadó, ez alatt a fogadás alatt pusztán a kísérleteket számolják.

 

  • Xherdan Shaqiri lövések száma 2,5 felett@2.25

 

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax;
megosztom