Foci-vb 2018

Sikerült lenyomni a bukikat long-term tippjeinkkel

Már javában zajlanak az egyenes kieséses szakasz küzdelmei az oroszországi világbajnokságon, a vb előtt a csoportküzdelmekre leadott hosszú távú fogadásainkat viszont csak most tudtok összegezni.

Vasárnap tettük közzé, hogy a csoportkörben a napi szinten megrendezésre kerülő meccsekre ajánlott tippjeink hogyan teljesítettek, most viszont azt néztük meg, hogy a csoportküzdelmek előtt kiajánlott long-term fogadásaink hogyan hasítottak. 

A nyolc négyfős csoportra összesen 15 tippajánlót olvashattatok az oldalunkon, találati arány pedig szoros volt, hiszen 7 nyertes tippünkre jutott 8 vesztes is. Szerencsére az átlagoddsunk magasnak bizonyult, így a tipparány ellenére is sikerült plusszolni a tippjeinkkel. 

Az A, B, és D csoportban nem nagyon sikerült megvillantani jóstehetségünket, hiszen a házigazda orosz válogatottat alábecsültük, Szaúd-Arábia pedig az utolsó csoportkörös meccsének 95. percében vesztessé tette a másik tippünket. 

A B-csoportban Irán meglepetésre jobban szerepelt, mint Marokkó, amely mindössze egy pontot gyűjtött, így ebben a négyesben is 0/2-vel zártunk. 

A C-csoportban viszont maxoltunk, hiszen mértani pontossággal tippeltük meg Franciaország 7 pontját, valamint az abszolút defenzív taktikát alkalmazó Dánia kevés gólját is. Utóbbi tippünk vasárnap este zöldült be, miután a skandinávok büntetők után kiestek Horvátországgal szemben. 

A D-csoportban Argentínát abszolút felülprezentáltuk, Nigériát pedig alábecsültük, az E-csoportban viszont jól éreztünk rá Svájc továbbjutására, Costa Rica által pedig Fortuna visszaadta, amit a szaúdi késői góllal elvett. 

A címvédő Németország búcsújára mi is rászaladtunk, bár Mexikó 2. helyét eltaláltuk. 

A G-csoportban Lukaku és Belgium is szállította a várakozásainkat, a lengyel válogatott viszont csúnyán leszerepelt, nem utolsó sorban azért, mert Lewandowski ezen a vb-n teljesen láthatatlan maradt. Szép oddsot fogtunk viszont Japánnal, amely egyetlent ázsiai/óceániai válogatottként élte túl a csoportkört és hétfő este Belgium ellen folytathatja a vb-t. 

Reméljük sikerült tippjeinkkel hozzásegíteni benneteket némi nyereményhez, az egyenes kieséses szakaszban pedig kövessétek továbbra is oldalunkat, hiszen minden mérkőzésre találtok tippeket az oldalunkon! 

hatharom.com tippek a csoportkörre - long termek
A-csoport Oroszország kiesik@3.25 Szaúd-Arábia 1,5 pont alatt@1.54
B-csoport A csoport végén Irán végez@1.73 Pontos pontok száma Marokkó 2-3@2.75
C-csoport Franciaország pontos pontok száma 7@3.20 Dánia góljai 4,5 gól alatt@1.72
D-csoport Nigéria végez a csoport utolsó helyén@2.40 Argentína pontjai 6.5 felett@2.16
E-csoport Svájc továbbjut@2.00 Costa Rica pontos pontszám 1@3.75
F-csoport 1. hely Németor.- 2. hely Mexikó@2.87 -
G-csoport Lukaku gólok 2,5 felett@1.72 Belgium nyeri a csoportot@1.80
H-csoport Lewandowski lövi a legtöbb lengyel gólt@1.57 Japán lesz a legjobb ázsiai/óceániai csapat@2.87
15 tipp: 7 nyertes, 8 vesztes Profit: +2,06 egység ROI: +13,73%