Tenisz

Két overes fogadásba fektetünk a nyitónapon - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18

Többek között Roger Federer, Marin Cilic és Stan Wawrinka is pályára lép a wimbledoni torna első játéknapján, azonban profitra nem az ő meccseikkel tervezünk szert tenni.

Hétfőn kora délután az All England Clubban 32 férfi és 32 női meccsel a menüben elrajtol a szezon harmadik Grand Slam-viadala, a wimbledoni tenisztorna.

Őrült nyitónapra van kilátás, hiszen az uraknál olyan rangadók szerepelnek a programban, mint Stan Wawrinka és Grigor Dimitrov összecsapása, vagy éppen Gael Monfils és Richard Gasquet párharca,

de pályára lép a címvédő Roger Federer, a 3. kiemelt Marin Cilic, a korábbi döntős Milos Raonic és a 8. kiemelt Kevin Anderson is. Négyőjüknek egyébként nem kellene, hogy gondot okozzon a továbbjutás, ám tudjuk jól, hogy soha nem könnyű elkezdeni egy major tornát. 

Mannarino megizzadhat a továbbjutásért. - Fotó: ATP

Fogadás szempontjából azonban nem feltétlenül a nagy nevekre fókuszálunk. Érdekes lehet például a 22. kiemelt Adrian Mannarino és a világranglista-167. Christian Garin meccse. Előbbi szombaton Antalyában döntőzött, míg utóbbi alapvetően salakos játékos, így papíron ez 3-0 a franciának, ám mi itt mégis váratlant húznánk. Garin ugyanis nagy önbizalommal játszik Wimbledonban, tavaly meglepetésre főtáblára verekedte magát, majd ott Jack Sock ellen is szépen helyt tudott állni. Ismét a selejtezőből indult és ismét sikerrel vette az akadályokat, többek között Nicolas Mahut kiütésével.

Garin okozhat kellemetlen perceket Mannarinónak, aki hiába egy döntő után érkezett Wimbledonba, csalódott lehet, hiszen ötödik nekifutásra sem jött össze neki a tornagyőzelem. Sőt, Antalyában zsinórban másodjára bukta el a finálét.
  • Szettek száma - 3.5 felett @ 1.90


Egy másik selejtezőből érkező játékosnak, Ruben Bemelmansnak is érdemes lehet bizalmat szavazni, hiszen a belga nagy kedvelője a füves pályás tenisznek. Tavaly egészen a harmadik körig menetelt, és bár most ennek megismétlésére kevés a sansz - ha továbbjut a következő körben John Isner jöhet -, azért Steve Johnson ellen még akár boríthatja is a papírformát. Ugyan az amerikai két éve az eddigi legjobb GS-eredményét elérve a nyolcaddöntőig menetelt, ám akkor sokkal jobb formában volt. Itt is jó tipp lehet a 3.5 szett felett, viszont erre az opcióra ezúttal csak 1.57-es oddsot kapunk, így érdemes inkább a játékokra overt húzni. 

Steve Johnson-Ruben Bemelmans
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 38.5
@1.70
Fogadási határidő: 15:45

Folytatva a sort, a világranglista-134. Yannick Maden is a selejtezőből jutott fel a főtáblára. Neki nem volt szerencséje a 9. kiemelt John Isnerrel, az amerikai ugyanis sötét lóként várja a tornát, akár egy szép menetelés is jöhet tőle. Viszont egy szoros nyitószett erejéig jó lehet a német, hiszen Isner nem egy fogadó zseni. 

Megnéztük, Big John eddigi 18 wimbledoni meccséből 15 alkalommal az első szett 9.5-nél több játékot hozott, míg 10.5-ös határ esetében 18/12 a mérlege. 

Szóval egyáltalán nem rossz befektetés 1.53-ért az első szett o9.5 játékot vagy 2.50-ért az o10.5-öt behúzni. 

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet.com-ra, ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére. Illetve látogass el a torna fórum topikjába, ahol ugyancsak számtalan tipp közül szemezgethetsz vagy oszthatod meg saját gondolataid.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!