Foci-vb 2018

Itt van a vb első gigantikus kaszálása a Hatháromnak köszönhetően!

51-szeres oddsot húztunk be, lényegesen hamarabb, mint hittük. Jól járt, aki velünk tartott.

Remekül fogott szagot tippmesterünk, varin a vb egyik legizgalmasabb piacával kapcsolatban, amely végül olvasóinknak egy 51-szeres oddsot jelentett, mellyel akár 45 egységet is plusszolhattak. A Logibet vezető tippmestere ugyanis az egyenes kieséses szakasz előtt írt arról, hogy meglepő módon még nem esett gól a világbajnokság 1. perceiben, amelyre a múlt, valamint az oddsok és esélyek alapján megéri fogadni. A profit végül sokkal hamarabb érkezett, mint azt remélni mertük!

A vasárnap esti horvát-dán meccsen ugyanis Jörgensennek mindössze 57 másodpercre volt szüksége, hogy a gólvonalon túlra juttassa a játékszert, amely ha szűken is, de belefért az 1 percbe, így már az egyenes kieséses szakasz hatodik mérkőzésén sikerült behúznunk azt a fogadást, amelyre rosszabb esetben 16 meccset kellett volna várni, vagy még rosszabb esetben be sem jött volna.

A nyertes tipp 51-szeres pénzt ért a bátor fogadóknak, amely ha minden meccsen megfogadtuk ezt az opciót, +45 egységet ért a játékosoknak.

Természetesen egymástól független eseményekről lévén szó, akár folytathatjuk a játékot, hiszen papíron elképzelhető, hogy lesz még első perces gól a világbajnokságon, ráadásul már három olyan vb is volt a húszból, amelyen két gól született az első perc előtt, ám mi mégis inkább azt javasoljuk, hogy sétáljunk el szépen az 51-szeres pénzünkkel és ne kísértsük tovább a sorsot.