Foci-vb 2018

Ezt várjátok Ti - Különböző duplázó opciók a belga-japán nyolcaddöntőre

Japán éppen hogy becsusszant a legjobb tizenhat közé, ám a belgák elleni meccsben lehet, hogy nem lesz köszönet.

De Bruyne eddig nem sokat mutatott, lehet ma az ő napja lesz? fotó: Sportpesanews
A csoportkör során legtöbb gólt szerző csapat az egyetlen életben maradt ázsiai válogatottal csap össze hétfőn este Rosztovban.

1x2    
Belgium Döntetlen Japán
1.35 4.45 8.75

A Vörös Ördögök történelmük során a harmadik negyeddöntőre pályáznak (1986-ban Mexikóban és 2014-ben Brazíliában jött össze) és zsinórban négy győzelemmel vb-rekordjukat is beállítanák. A 22 meccses veretlenségi sorozatuk hűen tükrözi a csapat minőségét és a legjobb tizenhat között aligha kaphattak volna ideálisabb ellenfelet.

Japán a fair-play pontoknak köszönhetően jutott csak tovább a csoportból és történelme során először jutna be a legjobb nyolcba. Nos, ahogy ezt már a beharangozónkban is ecseteltük, erre aligha lesz esélye és hasonlóan látják ezt a hatharom.com tipszterei is.

A hagyományos kimenetelre tippelők 88%-a belga sikert vár, amelyet "papírformaként" és "a legsimább negyeddöntőként" aposztrofálnak.

Szaftosabb szorzókból is akad szép számmal - eddig a Hathármas userek 95%-a azt várja 2.10-ért, hogy Belgium nullára veri ellenfelét, 94% pedig minimum hendikepes győzelmet tippel Lukakuék javára 2.04-ért. Az utóbbiak közül 19% szerint minimum három gól dönt majd a Vörös Ördögök javára, ez az opció 2.60-szoros megtérüléssel kecsegtet.
 

Tényleg ennyire tuti, hogy kapitulálnak a japánok?

 

[2059636] 2018-07-02 20:00:00 Belgium - Japánx;