Sportfogadás

Ha valamikor, hát most tényleg érdemes a profi sportfogadókat követni!

Következik a legtöbb profi egyik kedvenc időszaka, amikor a játékos is győzhet a bukméker ellen.

Rendkívül sokat hangsúlyozzuk itt a Hathárom oldalán, hogy a sportfogadás és a tippadás egyik legfontosabb tényezője az, hogy meg tudjuk verni a bukmékerek szorzóit, és abban a pillanatban előnyből induljunk fogadásunkkal, amikor elkezdődik a mérkőzés. Ez nem túl gyakran fordul elő, ám ha megfigyeljük a profi játékosok fogadásait, azt láthatjuk, hogy hosszútávon azok tudnak plusszolni, akik képesek megverni azt a bizonyos "closing line-t". És hogy mit gondol a profik többsége, melyik az a bizonyos terület, ahol ez jó eséllyel bekövetkezik? Hát jó hírünk van, ez az időszak ugyanis most következik!

Elrajtolt ugyanis a felkészülési időszak az európai ligák csapatainál, egymást érik a felkészülési mérkőzések, amely az egyik kedvenc táptalaja a profi fogadóknak. És hogy miért? Mert

ezek azok a meccsek, ezek azok a piacok, ahol a legtöbb esélyünk van megverni a bukmékereket.

Itt ugyanis könnyedén szerezhetünk előnyt az irodákkal szemben, ami az információáramlásokat illeti. A felkészülési mérkőzéseknél, ahogyan mi, úgy a bukik is kevés információval rendelkeznek, így minden apró morzsa nagyon sokat számíthat, ezekhez pedig gyakran gyorsabban hozzá tudunk jutni, minthogy az iroda lereagálja az oddsainak megváltoztatásával.

Egy ilyenre szolgáltatott csütörtökön remek példát profi tippmesterünk, mr.blonde is, aki a Budapest Honvéd barátságos mérkőzésén találta meg az értéket. A 2017-es magyar bajnok az újonc orosz Orenburggal találkozott, amely nem csak csapatértékben veri a kispestieket, de eddig a felkészülési mérkőzések során is jobb eredményeket produkált, ráadásul tippmesterünk nagyon jól tudta, hogy Supka Attila nem számíthat két legjobb játékosára, Eppelre és Lanzafamére.

Mr.blonde 2-szeres szorzóval ajánlotta ki DNB-s fogadását, és hogy mekkora érték is volt az oddsban, azt jól mutatja, hogy az odds egészen 1.57-ig zuhant le, vagyis tippmesterünk elmélete beigazolódott. Habár ez önmagában siker, hiszen ha valaki csak ilyen fogadásokat tesz meg, hosszútávon biztosan hatalmasat plusszol, szerencsére a pályán is viszontláttuk azt, amit tippmesterünk gondolt, hiszen az oroszok 2-1-es győzelmet arattak.

Partneroldalunkon, a Logibeten ráadásul sokan kifejezetten a barátságos mérkőzésekre specializálódtak, így mr.blonde mellett Tomihmv és Griezmann is olyan tipster, aki különösen szereti a labdarúgó-idények ezen szakaszát.

Érdemes tehát most csatlakozni a Logibethez, hiszen továbbra is csupán 19 euróért kaphatod meg az összes tippmester összes tippjét, ha pedig olyan tippekkel látnak el bennünket a tippmesterek, mint mr.blonde vagy olyan formában lesznek, mint a nemrég bemutatott onlyvape, akkor igen hamar busásan megtérül ez a filléres befektetés.

Csatlakozz a nyerők táborához, mindössze 19 euróért!