Foci-vb 2018

A fogadók fele esélyt sem ad Messiék vb-sikerére

A délutáni francia-argentin derbin a Tippmixpro játékosai szerint Griezmannék sikere várható.

1x2    
Franciaország Döntetlen Argentína
2.37 3.00 3.20

Az egyik legérdekesebb mérkőzéssel rajtul el a világbajnokság egyenes kieséses szakasza, könnyen lehet ugyanis, hogy magyar idő szerint este 7 órára Lionel Messit már nem tekinthetjük argentin válogatott játékosnak. Ha ugyanis az Albiceleste kiesik az Eb-ezüstérmes Franciaország ellen a legjobb 16 között, könnyen lehet, hogy Messit többet nem látjuk címeres mezben. Márpedig a magyar játékosok szerint ez fog történni.

A    fogadóinak 47%-a szerint Argentína még a hosszabbítást sem tudja kiharcolni, míg csupán minden negyedik játékos véli úgy, hogy Jorge Sampaoli csapata 90 perc alatt eldönti a továbbjutást. Nagy kérdés, hogy a döntetlenre szavazó 27% szerint melyik fél nyeri a ráadást, mindenesetre az látszik a számokból is, hogy a magyar fogadók inkább a franciák sikerében hisznek.

Az biztos, hogy eddig finoman szólva sem volt meggyőző egyik csapat sem, így nagy kérdés, hogy az eddig "csak" elfogadható teljesítményt nyújtó franciák vagy a sírból kimászó argentinok tudják-e dominálni a mérkőzést. Ha kíváncsi vagy mit tippelünk mi a meccs, kattints ide!

[2059632] 2018-06-30 16:00:00 Franciaország - Argentínax;