Foci-vb 2018

51-szeres pénzt ér Messi pályafutásának keretbe foglalása

  • varin

Ha kiállítják a franciák ellen az argentin zsenit és az Albiceleste búcsúzik, keretbe foglalódik a pályafutása.

2005 augusztusában az argentin válogatottban éppen Magyarország ellen játszotta első mérkőzését Lionel Messi. Akkor a Barcelona csodagyereke Lisando Lopezt váltva egy perc alatt kiállíttatta magát, így a bemutatkozás igen dicstelenre sikeredett. Szombat délután ugyan elég kevés rá az esély, hogy egy perc alatt kiállítják őt, mindenesetre ha ismét elkövet valami butaságot a Bolha, azzal keretbe foglalhatná pályafutását.

A 31 éves csillag Nigéria ellen játszotta pályafutása 125. válogatott mérkőzését, ám mindössze egyetlen piros lapot jegyez magának, mégpedig az ominózus Vanczák Vilmos elleni megmozdulásért. Ám ha a különböző lapértesülések nem hazudnak, akkor bizony Messi a franciák ellen játszhatja utolsó meccsét a címeres mezben, hiszen több sajtóorgánum is úgy értesült, amennyiben az argentinok nem nyernek világbajnokságot, Messi visszavonul.

Márpedig a fogadóirodák szerint a franciák a favoritok a továbbjutásra, így papírforma szerint Messit valóba ma látjuk utoljára az Albiceleste mezében.

Ha valami furcsa véletlen vagy rossz megmozdulás nyomán Messi nem játszhatná végig a találkozót, pénzünk 51-szeresét nyerhetnénk vissza, míg egy sárgáért 7-szeres pénz lehet a jutalmunk.

A mérkőzést egyébként az iráni Alireza Faghani vezeti majd, aki a Németország-Mexikó mérkőzésen négy, a Szerbia-Brazília találkozón három lapot osztott ki.

De kire is érdemes fogadni, ha az ember a lapokkal szeretne nyerni szombaton délután?

Véleményem szerint a Messire kínált 7-szeres szorzó egyáltalán nem rossz. Habár kétségtelen, hogy életében először Nigéria ellen kapott lapot világbajnokságon, tudhatjuk, hogy rendkívül nagy a nyomás rajta, így ha mondjuk a gallok simán lekaszabolnák az Albicelestét, elképzelhető lenne, hogy Messi agya is elborul.

Fotó: Daily Mail

A beharangozó során már érintettük Javier Mascherano szerepét, a rá ajánlott 2.75-3.00-szoros szorzó igencsak value-nak tűnik, így erre is érdemes lecsapni.

Ha pedig esetleg a franciáknál keresünk potenciális "gonosztevőt", szerintem Paul Pogba erre a megfelelő ember. A Manchester United klasszisa 56 mérkőzése alatt már 10 lapot is beszedett, ráadásul figyelmeztették őt az ausztrálok elleni első mérkőzésen is. Pogbára 4.33-szoros szorzóval tehetünk pénzt.

[2059632] 2018-06-30 16:00:00 Franciaország - Argentínax;