Exkluzív

Szorosabb nem is lehetne - így áll a Tippkirály mezőnye!

Véget ért a csoportkör, de még semmi nem dőlt el a Tippkirályban, hiszen az igazán nagy meccsek még csak most következnek! Lássuk, hogyan áll világbajnoki tippversenyünk!

Ha világbajnokság akkor tippjáték és hatharom.com avagy természetesen ezúttal sem maradt el oldalunk nagyszabású játéka. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tippkirály népszerűsége továbbra is igen magas olvasóink körében, hiszen

a 2018-as vb-játékunkban eddig 1265 játékos kvalifikált!

 

A verseny a csoportkörök végeztével azonban még korán sem lefutott, hiszen nagyon szoros az élmezőny és még 16 mérkőzésre hátravan a tornából!

Tippelni tehát még azoknak sem késő akik még nem szálltak be a játékba és persze azon játékosoknak sem kell csüggedniük, akik jelenleg nincsenek benne a legjobb 10-ben.

Az élmezőny állását egyébként a lenti képet láthatjátok, 'Gamblermaster' és 'kalasnyikov' vezeti a tabellát, kettejük között azonban mindössze öt egység a különbség. A teljes mezőny állásának megtekintéséhez kattints ide!

Jöjjön hát a hajrá, tippelésre fel!

2018-as vb-Tippkirály díjazása
1. helyezett: ASUS Zenpad 8" tablet
2-10. helyezett: egy hónapos Logibet.com-előfizetés
11-20. helyezés:  hatharom.com póló
*A nyeremények a verseny lezárását követően kerülnek kézbesítésre a díjazottaknak.
*A díjazottakat emailben értesítjük.

Részvételi feltételek

  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
     
  • A nyereményekre való kvalifikációhoz legalább egy mérkőzésre tippelned kell, amely kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, és csak a kiértékelt tipp kvailfikál.
     
  • Bármelyik fenti szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után.

 

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság tippjátékának további részleteit ide kattintva olvashatod el!

 

Jó játék és jó tippelést kíván minden olvasójának a hatharom.com csapata!